• fin swe eng

Liune för husbyggare

HUSBYGGARE

Att bygga ett eget hem är en av höjdpunkterna och ett av de största konkreta målen i livet. Det är ett arbete och en investering som man gör kanske bara en gång under sin livstid och då är det viktigt att man använder sig av riktiga yrkesmän samt pålitliga och säkra byggnadsmaterial. Det är därför ett hem med hjärta föds när man lägger hjärta i planeringen.

Välj Liunes innerdörrar om du vill bygga med kvalitet och få ytorna till ditt förfogande. Liunes färdiga delar är framställda av långlivade byggnadsmaterial och med Liune bygger du fort och kontrollerat. 

LIUNE är en produkt från Aulis Lundell Oy och vi är ett finländskt familjeföretag. Vi är Finlands största producent av mellanväggsprofiler, så oss kan du lita på.

Liunes egenskaper gör den fullständigt unik.

  • En produkt utvecklad av proffs och tillverkad efter Nordisk standard.
  • Vi tillverkar elementen själva i vår fabrik, vilken gör våra leveranser väldigt säkra.
  • Liune är marknadens enda element som kommer färdigt fabrikssvetsad och monterad direkt till arbetsplatsen, och kan genast installeras.
  • Ljudisoleringsförmågan är t.o.m. 30% bättre än hos den vanliga svängdörren och vår nya ljudtekniska dörr Calm (Liune D18) för mer krävande utrymmen är helt i sin egen klass.

 

 

En vacker katalog och tips för inredningen

Beställ vårt nyhetsbrev, då är du bland de första som får information om Liunes produktnyheter, erbjudanden och händeser.