• fin swe eng

Liune återbetalar sig själv

Liune återbetalar sig själv

Liunes kostnad kan inte jämföras med en vanlig slagdörr, eftersom det är frågan om en helt annorlunda innerdörr. Liune är ett hantverk tillverkad i Finland, den är av hög kvalité och levereras alltid med ett snickeritillverkat dörrblad samt ett färdigsvetsat stålelement, som är enkel att installera.

Liunes väggintegrerade innerdörr är en investering i både hemmets bekvämlighet och tillgänglighet, men även i själva bostaden.

När du har Liune, får du alla dyra kvadratmeter till ditt förfogande. Du kan inreda precis så som du vill och du behöver inte tänka på slagdörrars svängradie eller vilka väggytor som stjäls av utanpåliggande skjutdörrar.

En Liune ger dig från ett till tre extra kvadratmeter. Kom ihåg att Liune lämpar sig både vid nybyggnation och renovering. Det extra utrymmet som fås med Liune känns särskilt värdefullt när man upptäcker skillnaden före och efter renoveringen.

Det genomsnittliga kvadratmeterpriset på bostadsrätter i Stockholm 2020 är 72962 SEK*. När man vet att Liune ger en de kvadratmeter som en slagdörr skulle ta upp, kan man enkelt räkna ut att en Liune ger en extra kvadratmeter som är värda 3x72962 SEK= 218886 SEK.

Har du råd att offra dyra kvadrameter på en slagdörr eller investerar du hellre i att få allt utrymme till ditt förfogande?

 

Har du råd att offra dyra kvadrameter på en slagdörr eller investerar du hellre i att få allt utrymme till ditt förfogande?

*Källa: maklarstatistik.se

En vacker katalog och tips för inredningen

Beställ vårt nyhetsbrev, då är du bland de första som får information om Liunes produktnyheter, erbjudanden och händelser.