• fin swe eng

Liunes dörrlösningar kan ses på flera platser på Bostadsmässan i Nådendal 2022.

Nu har ni möjlighet att lära känna Liunes dörrlösningar i olika hem på Bostadsmässan i soliga Nådendal. Vad kan vara bättre på en vacker sommardag än ett stort och inspirationsfyllt mässområde?

Modulbyggande är en  del av framtida bostadsbyggande och Liune är en del av modulkonceptet Lundell X MOD. Stålmodulen kommer att föras till bostadsmässan för andra gången inför allmänheten.

Du hittar Liune och X MOD nära stranden på området Ua5.

Modul konstruktioner är ofta förknippade med en avskalad estetik, men vi bevisar att detta inte längre är sant, eftersom målet med Lundell X MOD är att ge en WOW-upplevelse. Med fantastisk rumdesign och inredning är det möjligt att skapa ett bekvämt hem. Bostadsytan ligger på 29,75 m
2 där det finns ett rymligt vardagsrum, kök, sovrum och SPA. Inredningsstilen, som representerar skandinavisk design , lanserades på Lojo Bostadsmässan 2021, moder-huset för cirkulär ekonomi, där huset vann både priserna för bästa hus och bästa interiör samt den första utmärkelsen "Green Act". Liunes rumlösningar är inredda tillsammans med bildkonstnären Johanna Oras.

Kreativa inredningslösningar som innovatör för byggande

Aulis Lundell Oy vann alla priser på förra årets bostadsmässa i Lojo på Pyörrehuset, varav ett var priset för bästa interiör. Liune skjutdörrar var en viktig del av den imponerande, färgglada och prisbelönta inredningen.

Liunes skjutdörr ger utrymme och ger interiören en ny dimension. Det möjliggör skapandet av personliga utrymmen och atmosfär, förstärkt med hjälp av konst, färger och ytor. Kreativa lösningar är kärnan i dagens konstruktion och rum design.

Förutom rumlösningar kommer det också att finnas konstinteriörer och en stor nyhet som är bekant för alla och älskad av många, lanseringen av denna produkt kommer att äga rum i Nådendal.

Hämta din biljett till Bostadsmässan här

Vi ses i Nådendal!

En vacker katalog och tips för inredningen

Beställ vårt nyhetsbrev, då är du bland de första som får information om Liunes produktnyheter, erbjudanden och händelser.