Miksi Liune-väliseinä?

Teräsrunkoisen väliseinän edut

Liunen teräksenlujilla rakenteilla on monia etuja. Teräksestä valmistetut rakennusprofiilit ovat helppoja käsitellä ja asentaa. Materiaali on lujaa ja ympäristöystävällistä koko elinkaarensa ajan. Teräs on 100% kierrätettävää myös elinkaaren loppuvaiheessa. Teräsprofiileilla saadaan tehokkaasti aikaan kestävä rakenne, riippumatta siitä onko kyseessä väliseinä tai alakatto. Sen lisäksi näillä mittatarkoilla tuotteilla on pieni hukkaprosentti ja korkeatasoinen laadunvarmistus.

Väliseinä

Partitions and ceilings new

Teräsrunkoiset kipsilevyseinät ovat Gyproc-kevytrakennetekniikaa. Teräsrungon etuna on elämättömyys. Rakenteet ovat helppoja ja nopeita asentaa. Teräsrunkoinen Liunen väliseinä on kodin sisäseinäratkaisu.

Teräsranka ja perforointi

 Teräsranka on väliseinien rakentamiseen suunniteltu runkojärjestelmä, joka soveltuu erinomaisesti sekä korjaus- että uudisrakentamiseen. Teräsranka on valmistettu sinkitystä teräksestä. Rangat, kiskot ja muut osat ovat mittatarkkoja, ja niiden mitoituksessa on otettu huomioon erilaisten eristeiden sekä rakennuslevyjen yleisimmät mitoitukset.

1. Teräsrangassa on valmiit aukoitukset; villakieleke pitämään villaa paikoillaan.

2. Sähkövetoja varten on aukaistava läppä.

Rangan leveys 66, 95 ja 120 mm. Muut seinäkoot tilauksen mukaan.


Katso tuotteet

Liune liukuoven ja väliseinän asennusvideoTutustu tuotteisiin

Tutustu tuotteisiin