Tapetti 1930x2600 (2/2) Rakkauden Pyörteissä by JO

Tapetti 1930x2600 (2/2) Rakkauden Pyörteissä by JO

Tapetti 1930x2600 (2/2) Rakkauden Pyörteissä by JO

Non-Woven -paperitapetti toimitetaan kahdessa rullassa. Korkeus 2600mm, leveys 1930mm.
390.71 €
315.09€ veroton

Säväyttävän upeat seinäpinnat Johanna Oraksen taidetapeteilla

Taidetapetit

Arvioitu toimitusaika
1-2 viikkoa

Liune by Johanna Oras -taideteokset nyt upeina tapetteina. Kun taide on osa elämää, se ilahduttaa päivittäin ja tuo arkeen uutta voimaa.

Blue Velvet ja Rakkauden pyörteissä

Ainutlaatuinen ilmapiiri Liunen taidetapeteilla! Non-woven-paperitapettien pehmeä ja miellyttävä mattapinta takaa erinomaisen tapetointituloksen. Tapetit ovat PVC-vapaita ja täyttävät korkeimmatkin paloturvallisuusvaatimukset, ja soveltuvat siten niin asuintiloihin, ravintolohin, hotelleihin tai liikerakennuksiin. Tapetin asennuksen helpottamiseksi taideteos toimitetaan kahdessa osassa, väliin jää puskusauma ja kuvio on helppo kohdistaa seinällä.

Tasakohdistus

Taideteos toimitetaan kahdella vuodalla

Tapetointivinkit:
1. Taidetapetti voi olla keskellä muuta maalattua seinää tai taidetapetti voi olla koko seinän alalla.
2. Tärkeää on arvioida kohteen suoruus ja katsoa että kokonaisuus toimii.

Ehjäksi särkynyt by JO - tapetti FunKALLA

Tapetin materiaali: New York Matt 150 g

Luonto on aina inspiroinut Johanna Orasta eniten, jo lähes 30-vuotisen taiteilijuuden ajan. Kalla-lilja, ja sen piirteiden ilmaisuvoima kaikkine yksityiskohtineen, ovat kiehtoneet häntä suuresti yli kahden vuosikymmenen ajan, ja vieneet hänet intensiiviselle tutkimusmatkalle hahmojen syövereihin. Ajan kuluessa, Oras yhdisti lopulta Kallan muodot ihmiskuvakseen, luoden niistä itsenäisiä kokonaisuuksia taiteeseensa.

Oras on jälleen kerran, yhdessä Kallan kanssa, luonut jotain valovoimaista; uuden figuurin designin maailmaan. Näissä Kallan väkevissä muodoissa voi nähdä yhdistelmän intohimoa, ihmisyyttä ja eksistenssin voimaa. Kallojen välinen dialogi luo mielenkiintoisia jännitteitä, jotka säkenöivät elämän ja seikkailun janoa, modernin muotokielensä kautta.


Johanna Oras

Nuoren polven taiteilijaa, Johanna Orasta pidetään innovativisena uudistajana, joka on antanut vanhalle asetelmataiteelle uudet kasvot. Hän on ammentanut vaikutteita mm. flaamilaisesta maalaustyylistä,mutta käsittelee asetelmaa omalla, modernilla tavallaan. Tässä ajassa. Kirjat, elokuvat, maailmantapahtumat, muoti ja trendit, ikuistuvat kankaalle Johanna Oraksen uuttaluotaavissa asetelmamaalauksissa. 

"Taiteilijan tiellä jokainen ateljee, paikkakunta, maa ja jokainen valloittava persoona on uuden maalauksen arvoinen. Ne rikastuttavat elämää tuoden erilaisia inspiraatioiden sysäyksiä maailmoihini, joita luon kankaalle. Uuden ateljeen vire on aina sykähdyttävä ja energisoiva, niinkuin ihastuttavat ihmiset, jotka jäävät sydämeeni ikuisesti"
- Johanna Oras

Kaunis katalogi ja vinkkejä sisustamiseen

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Liunen tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.