Astianpesukonemagneetti Maaginen Hetki by JO 590x610mm

Astianpesukonemagneetti Maaginen Hetki by JO 590x610mm

Astianpesukonemagneetti Maaginen Hetki by JO 590x610mm

Koko astianpesukoneen etuosan peittävä taipuisa metallilevy. Koko 590x610cm.
79.36 €
64.00€ veroton

Jääkaapin tai astianpesukoneen ovet saavat täysin uudenlaisen ilmeen 

Taidemagneetit

Arvioitu toimitusaika
1-2 viikkoa

Taide maustaa arjen ja tuo iloa jokaiseen päivään. Tilaratkaisuistaan tutun kotimaisen Liunen ja taiteilija Johanna Oraksen taidesisustustuotteilla koti saa uutta ilmettä helposti. Upeat taideteokset tuovat piristystä kotiin niin perinteisemmissä muodoissa kuin täysin uudenlaisella tavalla. Jääkaappi tai astianpesukone saa uuden kuosin Johanna Oraksen taideteoksen inspiroimalla kuvalla.

Upeat taideteokset tulostetaan korkealuokkaisella Backlight-lasertekniikalla 590mmx2000mm (jääkaappiin) tai 590mmx610mm (astianpesukoneeseen) kokoiselle magneettilevylle. Kuvalevy on helppo kiinnittää metallioven pintaan.

Älä taita magneettia, vaan pidä se rullalla varastoinnin ajan.


Johanna Oras

Nuoren polven taiteilijaa, Johanna Orasta pidetään innovativisena uudistajana, joka on antanut vanhalle asetelmataiteelle uudet kasvot. Hän on ammentanut vaikutteita mm. flaamilaisesta maalaustyylistä,mutta käsittelee asetelmaa omalla, modernilla tavallaan. Tässä ajassa. Kirjat, elokuvat, maailmantapahtumat, muoti ja trendit, ikuistuvat kankaalle Johanna Oraksen uuttaluotaavissa asetelmamaalauksissa. 

"Taiteilijan tiellä jokainen ateljee, paikkakunta, maa ja jokainen valloittava persoona on uuden maalauksen arvoinen. Ne rikastuttavat elämää tuoden erilaisia inspiraatioiden sysäyksiä maailmoihini, joita luon kankaalle. Uuden ateljeen vire on aina sykähdyttävä ja energisoiva, niinkuin ihastuttavat ihmiset, jotka jäävät sydämeeni ikuisesti"
- Johanna Oras

Kaunis katalogi ja vinkkejä sisustamiseen

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Liunen tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.