Lauantaina 20.11. juhlitaan Logomoa, taidetta ja terästä

Luovien alojen tapahtumakeskus Logomolla on 10-vuotisjuhlat, jotka huipentuvat lauantaina 20.11.2021. Mukana juhlistamassa Turkua ja Taidetta ovat myös Aulis Lundell Oy, Liune ja Johanna Oras.

Toivotamme kaikki tervetulleiksi tutustumaan Modi HELMEEN Logomon pihalle. Edustajamme on paikalla klo 1220. 

"Helmi - La Perla" on teräsrunkoinen taideinstallaatio, joka on osa Johanna Oraksen Kukoistuksen koodi 2.0 -näyttelyä. Taidenäyttely on esillä Logomon Logi-salissa klo 12:00–15:00. Tiloihin on vapaa pääsy klo 15.00 saakka, taiteilija esittelee näyttelyn teemat klo 13.15.

Katso lisää ja tule mukaan!


Taiteesta sisustukseen ja tilaratkaisuihin

Teräsyrittäjä Leena Lundell ja taiteilija Johanna Oras osuivat sattuman kaupan seurauksena sisustajiksi samaan messukohteeseen vuoden 2018 Asuntomessuilla. Tästä alkoi hedelmällinen yhteistyö, jonka näkyvimpiä tuloksia on Liune by Johanna Oras -taideovimallisto. 

– Taiteilijat ja yritykset tekevät aivan liian vähän yhteistyötä. Vain tekemällä yhteistyötä pääsee eteenpäin, kertoo Johanna Oras.

Nyt taiteen laajentaminen sisustusratkaisuihin on laajentunut ja vahvistunut entisestäänkin, sillä Johanna Oras on tehnyt uuden ”Kallary Design” -tuoteperheen. Se tuo sisustukseen selkeitä linjoja yhdistettynä renessanssimaiseen runsauteen. Kallaryn missio on tehdä taiteesta ja designista dynaaminen kokonaisuus, joka on helppo valita omaan kotiin.

Millainen on unelmien tila?

Sisustus- ja tilaratkaisut ovat vieneet tehokkaan naiskaksikon mennessään. Hyvänä esimerkkinä tästä oli kesän 2021 Asuntomessuilla Pyörre-talossa nähty taiteen täysimittainen upottaminen osaksi kotia. Unelmien tilojen suunnittelu ei hidastu Pyörre-talon jälkeenkään, sillä kaksikko tähyää yhä pidemmälle. Naisten mukaan suunnitteilla on ennennäkemätön ”design-pläjäys”, josta esimakua saadaan Turun Logomon Modi Helmessä. On nimittäin jo päätetty, että vielä tänä vuonna päästään tämän lisäksi tutustumaan ennennäkemättömiin taidesisustus- ja tilaratkaisuihin niin Turussa kuin Tampereellakin, LIUNE TILARATKAISUT -esittelytilojen muodossa.

Tiedossa on etenkin arkkitehdeille ja sisustussuunnittelijoille tarkoitettu konsepti, joka helpottaa tilojen suunnittelua ja ratkaisee tilaongelmia. Sisustussuunnittelu saa uutta tilaa ja mahdollisuuksia, kun väliseinärunko on valmistettu parhaista ratkaisuista, kuten Liunen seinän sisään liukuvista väliovista ja Gypsteel-rangoista. Liunen ja Kallaryn uusi tilasisustuskonsepti mahdollistaa Kallaryn designin maalauksina, tapetteina, astioina ja tekstiileinä. Kallaryn runsaat kuviot toistuvat myös Leena Lundellin yrityksen suunnittelemassa ja valmistamassa Liune-väliovessa.

- Kun haluatte projekteistanne kaiken irti niin kannattaa poiketa pian avautuviin Liunen esittelytiloihin Turun Maariankatu 5:een. Autamme projektinne uudelle tasolle ja yhdessä saavutamme uudet huiput, Leena Lundell tiivistää tulevaa.

Lisätiedot:          
Aulis Lundell Oy, Minna Kauppila minna.kauppila@aulislundell.fi
Kallary Design Oy, Johanna Oras www.kallarydesign.com

Kaunis katalogi ja vinkkejä sisustamiseen

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Liunen tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.