Työmaa ja kuljetus

Liunen matka tehtaalta työmaalle alkaa tilauksesta. Toimitusaika on lyhyt ja kuljetukset varmoja. Ohjeet varastoinnista, huollosta ja takuutiedot löytyvät täältä.

Tilauksen teko ja tuotteiden toimitus

Lisää ostoskoriin tuotteet, joista olet kiinnostunut. Viimeiseksi tarkista korin sisältö, lisää yhteystietosi ja haluamasi lisätiedot sekä kysymykset ja tilaa tuotteet, tai tee tarjouspyyntö. Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

Liunen liukuovimallien D3 ja D5 toimitusaika on 1vk maksusuorituksesta. Muiden tuotteiden toimitusaika on 1kk maksusuorituksesta. Voit toivoa haluamasi toimituspäivää tilauksen teon yhteydessä. Toimitukseen sisältyy liukuoven tehdasvalmisteinen runkoelementti, ovilevy ja siihen valmiiksi kiinnitetyt ripustusmekanismit ja Liune-salpa, karmit, kiinnikkeet ja asennusohjeet. Toimitukseen ei sisälly kipsilevyjä eikä pintalistoja.

Asennushinnasto

Liunen liukuoven asennus onnistuu, kun noudattaa ohjeita. Ovitoimituksen mukana tulevat ohjeet kannattaa lukea tarkkaan. Mikäli Liunen omat asentajat käyvät asentamassa tai korjaamassa muiden tekemää asennusta, käytetään oheisen hinnaston mukaista laskutusta.
Asennushinnasto PDF


Asennusohjeet>>