Työmaa ja kuljetus

Tilauksen teko ja tuotteiden toimitus

Lisää ostoskoriin tuotteet, joista olet kiinnostunut. Viimeiseksi tarkista korin sisältö, lisää yhteystietosi ja haluamasi lisätiedot sekä kysymykset ja tilaa tuotteet, tai tee tarjouspyyntö. Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

Liunen liukuovimallien D3 ja D5 toimitusaika on 1vk maksusuorituksesta. Muiden tuotteiden toimitusaika on 1kk maksusuorituksesta. Voit toivoa haluamasi toimituspäivää tilauksen teon yhteydessä. Toimitukseen sisältyy liukuoven tehdasvalmisteinen runkoelementti, ovilevy ja siihen valmiiksi kiinnitetyt ripustusmekanismit, karmit, kiinnikkeet ja asennusohjeet. Toimitukseen ei sisälly kipsilevyjä eikä pintalistoja.

Asennushinnasto

Liunen liukuoven asennus onnistuu, kun noudattaa ohjeita. Ovitoimituksen mukana tulevat ohjeet kannattaa lukea tarkkaan. Mikäli Liunen omat asentajat käyvät asentamassa tai korjaamassa muiden tekemää asennusta, käytetään oheisen hinnaston mukaista laskutusta.
Asennushinnasto PDF

Varastointi, huolto ja takuu

Toimituksen saavuttua perille se täytyy tarkastaa välittömästi mahdollisten kuljetusvaurioiden varalta. Mikäli tuote on vahingoittunut, asiasta tulee ilmoittaa välittömästi kuljettajalle. Mikäli tuote on viallinen, reklamointi tapahtuu täyttämällä reklamaatiolomake.

Liukuovielementti

Liukuovielementin runko on valmistettu kuumasinkitystä teräksestä. Tehtaalla valmistettu elementti voidaan varastoida ulkona suojattuna, ellei toimituksen yhteydessä ole erillistä mainintaa. Liukuovielementtiin on asennettu kuljetuksen ajaksi kuljetustukia. Kaikki kuljetustuet poistetaan ruuvaamalla vasta liukuovielementin asennuksen yhteydessä. Asennustuet sijaitsevat oviaukon alareunassa sekä pystyrankojen välissä.

Maalattu ovi ja karmit

Ovilevy ja karmilistat säilytetään tilassa joka vastaa tulevia käyttöolosuhteita. Säilytä ovi vaaka-tasossa tasaisella alustalla. Pakkauksia ei ole syytä poistaa ennen kuin ovi asennetaan käyttöön. Oven pintaa ei saa teipata suoraan maalipintaan. 

Lasiovi

Lasin säilytys kuljetustelineessä asennukseen saakka. Lasiovi on karkaistua turvalasia, joka kestää elementtiin asennettuna suuria kuormia ja iskuja lasin tason suuntaisesti. Asentaessasi lasiovea pidä huolta, että lasin reuna ei kosketa kovaan lattia- tai seinäpintaan. Lasia ei saa koskaan käsitellä huolimattomasti ja varomattomasti.  Reunat ovat lasin arin kohta. Jos lasiin tai lasin reunaan kohdistuu terävä isku, se särkyy pieniksi muruiksi.

Jos lasin reunaan tulee särö, lasia ei saa käyttää, sillä lasin rikkoutumisriski on ilmeinen asennuksen aikana ja sen jälkeen. Suomen Tasolasiyhdistyksen sääntöjen mukaan lasin valmistaja tai jatkojalostaja ei ole vastuussa lasirikoista, jotka tapahtuvat lasia asennettaessa tai sen jälkeen.

Huolto ja hoito-ohjeet

Oven maali- ja lasipinnat hylkivät likaa ja pinnat voi pyyhkiä veteen sekoitetulla pesuaineella. Karmin maalipinnat voi pyyhkiä miedolla pesuainevedellä.

Muulla tavalla Liune väliovijärjestelmää ei tarvitse huoltaa. Oven lukituksen jousisalpa sijaitsee oven takareunassa ja oven pyörästöt liukukiskossa. Oven voi vaihtaa sisustustrendien vaihtuessa. Oven vaihto onnistuu helposti irrottamalla karmit.

Takuu

Myönnämme kymmenen vuoden takuun Liune Door -elementtirungolle. Tämä edellyttää, että tuotteiden asennusohjeita on noudatettu ja tuotteet ovat kotikäytössä. Takuu on voimassa Suomessa.

Liune myöntää 2 vuoden tuotetakuun oville. Kostean tilan oville, lasioville ja automaatio-osille myönnämme yhden vuoden takuun. Räätälöidyissä erikoistoimituksissa takuu määritellään erikseen ja vahvistetaan tilausvahvistuksessa. Takuu astuu voimaan tilausvahvistuksessa määritetyn tavarantoimituspäivämäärän mukaisesti. Takuun edellytyksenä on, että vastaanotto-, varastointi-, käsittely-, käyttö- ja huolto- sekä asennusohjeita on noudatettu.

Liune Asukasohje PDF


Asennusohjeet>>