Ihmiset ansaitsevat kauniin ja funktionaalisen asumisen.

Ennakkoluulottoman taitelija Johanna Oraksen ja visionääri Leena Lundellin yhteistyön tuloksena taide hylkäsi kultaiset kehyksensä, sillä ihmiset ansaitsevat kauniin ja funktionaalisen asumisen. 

Johanna Oras valmistautuu parhaillaan ensi kesän taidenäyttelyynsä. Maalaamisen lisäksi hän pyörittää Kallary Design -yritystä, joka on keskittynyt sisustukseen ja lifestyle-tuotteisiin.  

-Kallary elää rakkaudesta kotimaiseen designiin ja halusta nostaa skandinaavinen muotoilu pysyvästi maailmankartalle, Oras kertoo. 

Oraksen ja Aulis Lundell Oy:n yhteistyössä taide on viety sisustusratkaisuina osaksi koteja ja tiloja. Konsepti toimii, siitä todisteena Paras Talo -ja Paras Sisustus -palkintojen pokkaaminen Lohjan Asuntomessuilla sekä Vihreä teko 1. kunniamaininta. 

Suomalaisen designin ei tarvitse enää keskittyä lämmittelemään 50–70-lukujen menestyskuoseja. Liune tilaratkaisut yhdessä Kallary -designin kanssa antaa tiloille uuden mahdollisuuden. 

Sisustaminen sai uuden ulottuvuuden 

Taidetta ei tarvitse esitellä irrallaan vain sitä varta vasten rakennetuissa tiloissa. Taideteos voi yhtä hyvin olla galleriassa kuin kodin liukuovessa tai koko sisustuksessa. Arjessa pitää voida hyvin, ja saamme siihen nyt kokonaan uuden ulottuvuuden. 

Tampereella ja Turussa sijaitsevat Liune Tilaratkaisut -showroomit edustavat juuri tätä. Ne ovat omalla tavallaan gallerioita, joissa Kallary Design -sisustustuotteet ja Liune-ratkaisut toimivat inspiraation lähteinä suunnittelijoille, arkkitehdeille ja rakentajille.  

Olipa työpöydällä sitten hotelli tai omakotitalo, showroomiin voi tulla katsomaan malleja ja esimerkkejä arjen estetiikan ja tilojen käytettävyyden parantamiseksi.  

Seinillä ja ovilla on muukin funktio kuin luoda rajoja. Ihmiset kaipaavat taidetta ja arjen estetiikkaa ympärillensä.  

- Leena kanssa pursuamme jatkuvasti uusia ideoita. Hän on ennakkoluuloton alansa uudistaja, joka ei pelkää ottaa riskejä.  

Leena Lundell ja Johanna Oras

LIUNE TILARATKAISUT: 

Tampere, Aleksanterinkatu 28 

Turku, Maariankatu 5 

NORDBYGG messuilla 26.-29.4. Liune ja Aulis Lundell Oy, kuvataiteilija Johannan Oras osastollamme 28.4.  

Tervetuloa! 

 

 

Kaunis katalogi ja vinkkejä sisustamiseen

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Liunen tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.