Pyörre-talolle Lohjan asuntomessujen Paras Talo- ja Paras Sisustus -palkintojen voitto

Aulis Lundell Oy:n viime kesän Lohjan asuntomessuille rakentama Pyörre-talo on palkittu jo mm. Vihreä Teko-kunniamaininnalla ja Elämyksellisimmät Saunat -palkinnolla. Nyt jatkoa palkintosateeseen tuovat asuntomessujen Paras Talo- ja Paras Sisustus -yleisöäänestysten voitot. Paras Piha -äänestyksessä Pyörre nappasi kakkostilan.

Jukka Turunen, Leena Lundell, Johanna Oras ja Timo Ranta gaalatunnelmissa

- Arvostamme yleisöäänestyspalkintoja todella korkealle. Kiitos kaikille meitä äänestäneille. Tämä kaikki oli mahdollista vain tiimityöllä. Talon omistajat ja nykyiset tyytyväiset asukkaat, Jukka Turunen ja Timo Ranta, uskaltautuivat lähteä toteuttamaan erikoista taloa, ja arkkitehti Matti Kuittisen kunnianhimoinen visio ja väsymätön suunnittelu pienintä yksityiskohtaa myöten takasivat onnistuneen lopputuloksen. Kaiken toteutti lopulta tehokas tiimi rakennesuunnittelija Sami Huttusen johdolla. Sisustuksen mahdollisti upea Johanna Oras, jonka taide istuu täydellisesti Pyörteeseen. Itse talo on taideteos ja kun astut sisälle kotiin, astutkin oikeasti sisälle taideteokseen. Haluan välittää tässä yhteydessä myös koko Lohjan asuntomessuorganisaatiolle ison kiitoksen hyvästä yhteistyöstä, ja kaikille yhteistyökumppaneille kiitos mukanaolosta, iloitsee yrityksen toimitusjohtaja Leena Lundell.

Pyörre-talon tilaratkaisujen mahdollistajana Liune

Pyörre on teräsrunkoinen yksikerroksinen erillispientalo, jossa lämmitettyä huonealaa on 160 m2. Talo on suunniteltu pariskunnalle, joka haluaa elää inspiroivassa, toimivassa ja persoonallisessa kodissa, jossa kiertotalous toteutuu uudella tavalla. Rakennuksen syntyä ohjasi vähähiilinen rakentaminen, eli materiaalivalinnoissa ja tuotevertailuissa on pyritty selvittämään kierrätettyjen raaka-aineiden osuudet tai on käytetty kierrätettyjä raaka-aineita. Liikkuminen sisällä ja ulkona on helppoa seinän sisään liukuvien Liune-ovien ja tasaisten pintojen vuoksi. Pyörre-talo on sisältä samaan aikaan avara, tyylikäs ja ylenpalttinen. Taide on kaikkialla läsnä; kuvataitelija Johanna Oraksen kädenjälki näkyy niin tapeteissa, tauluissa, lattiassa, ovissa, ja pienesineissä.

Pyörre-taloon pääsee tutustumaan virtuaalisesti Virtuaalimessuilla (kirjaudu sisään ilmaiseksi, niiin pääset tutustumaan Pyörteen joka tilaan)

Tilaa tuovat Liune-väliovet liukuvat seinän sisään eivätkä käänny tielle. Talon kaikki sisäovet ovat Liune-ovia, ja tämä on mahdollistanut täysin vapaan sisustuksen. Liunen laajasta mallistosta Pyörteeseen valittiin valkoinen Taika-ovi, Johanna Oraksen lasiset Taide-ovet, kirkas lasinen ikkunallinen saunanovi Lämpö, kirkkaat lasiset Aika-pariovet, valkoinen kuvastinpeiliovi Heijastus, mittatilaustyönä tehty Limited edition Aalto-ovi ja uusi BioÄly-ovi, jossa lämmitys on osana sisustusta (ovi on yksilöllinen mallikappale).   

Katso, mitä Pyörre-taloon kuuluu messujen jälkeen:

 

Kaunis katalogi ja vinkkejä sisustamiseen

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Liunen tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.