Liune | Pienrakentajat

PIENRAKENTAJAT

Oman kodin rakentaminen on eräs elämän kohokohdista ja suurimmista konkreettisista aikaansaannoksista. Usein ainutkertaisen ja merkittävän investoinnin toteuttamiseen kannattaa ottaa hyvät tekijät sekä luotettavat ja turvalliset rakennusmateriaalit. Siksi kodin sydän syntyykin hyvällä suunnittelulla.

Valitse Liunen väliovet, kun haluat rakentaa laadukkaasti tilaa omaan käyttöösi.  Suomessa valmistettu Liune on takuulla kestävä, ja kaikki materiaalit on valittu siten, että ovikokonaisuudet ovat mahdollisimman pitkäikäisiä. Liunella rakentaminen on nopeaa ja hallittua. 

Tiesithän, että Liunen ovi liukuu normaalipaksuisen väliseinän sisään? Se ei siis tarvitse sen paksumpaa tilaa mahtuakseen liukumaan elementtiin, vaan tuo lisää tilaa, kun ovi ei enää käänny tielle!

LIUNE on kotimaisen perheyrityksen, Aulis Lundell Oy:n, tuote. Olemme Suomen suurin väliseinäprofiilien tuottaja, joten voit luottaa toimituksiimme.

Liunella on ominaisuuksia, jotka tekevät siitä täysin ainutlaatuisen.

  • Ammattilaisten tuote, kotimaan standardeihin valmistettu. Elementti on suunniteltu sopimaan osaksi normaalipaksuista, 66mm:n väliseinärunkoa.
  • Kotimaisuus tuo turvallisuutta myös toimituksiin.
  • Markkinoiden ainoa elementti, joka tulee aina valmiiksi hitsauksella kasattuna tontille. Näin asentaminen voi alkaa välittömästi, eikä kokoamiseen kulu aikaa.
  • Ääneneristyskyky on jopa 30% parempi kuin tavallisen kääntyvän oven. Ovimalli Tyyni (Liune D18) on varsinainen äänitekninen ovemme, ja täysin omaa luokkaansa vaativiin kohteisiin.

Liune-välioviin voi käydä tutustumassa Lohjalla, osoitteessa Tarrankuja 2, 08500 Lohja (avoinna klo 8-16, varmista aika myyjältä soittamalla 0207 341 400) tai yhteistyökumppaneidemme toimipisteissä.

 

Kaunis katalogi ja vinkkejä sisustamiseen

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Liunen tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.