Pariovet

Yhdistä kaksi Liune-ovea ja saat parioven. Lähes kaikki Liune-liukuväliovien mallit ovat saatavina myös pariovina. Kun halutaan jakaa tai yhdistää suurempi tila, on pariovet siihen paras ratkaisu. Liunen pariovet liukuvat seiän sisään piiloon, joten tila yhdistyy tyylikkäästi suuremmaksi, eikä auki olevat kääntyvät ovet ole missään vaiheessa tiellä. Myös kaikki seinäpinta on käytössä, kun liukuovi on seinän sisässä. Liunen pariovielementti on Suomessa tehty, ja hitsattu kestäväksi jo tehtaalla. Näin asennusvaiheessa ei tarvitse tehdä muuta, kuin asentaa elementti paikoilleen, ja levyttää seinäpinnat. Pariovielementtiin voi vetää myös sähkövedot, ja myös sähkörasiat ja valokatkaisimet voidaan asentaa elementin kohdalle. 

Pariovien tilaaminen Liunen verkkokaupasta

Verkkokaupastamme pariovet löytyvät kunkin ovimallin valikosta. Tunnistat pariovet leveyksistä, eli Vapaa aukko on esim.  1234 mm, 1434 mm tai 1834 mm.

Pariovien käyttömukavuutta lisää synkronointi, jolloin ovet avautuvat ja sulkeutuvat yhtä aikaa, vain toisesta ovilehdestä vetämällä. Synkronoinin voit tilata kunkin ovimallin sivulta, sivun vasemman reunan alasvetovalikosta. Kun olet valinnut parioven leveyden, synkronointi ilmestyy Valitse lisätarvikkeet - valikkoon.
Parioviin voit tilata erikseen myös hidastimet, mutta muistathan, että mikäli valitset synkronoinnin, silloin hidastinta ei tarvita.

 

Liune Pariovi magneettiprintti kedon kukat

 

 



 

pariovi Liune D7

 

 


 

Liune pariovi LD3

 

 


 

Liune Pariovi Aika lasiovi opaali D9

 

 


 

Pariovi Liune vihreä liitutaulu

 

 


 

Liune pariovi D4

 

 


 

Liune pariovi D10

 

 


 

Pariovi magneettiprintti vesipisara

 

 



 

Liune pariovi erikoiskorkea valoaukollinen

 

 












 

 

  

Kaunis katalogi ja vinkkejä sisustamiseen

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Liunen tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.