Ovien huolto

Oven maali- ja lasipinnat hylkivät likaa ja pinnat voi pyyhkiä veteen sekoitetulla pesuaineella. Karmin maalipinnat voi pyyhkiä miedolla pesuainevedellä. Vältä liian kovaa hankausta, ettei maalipinta vahingoitu.

Saunan lasiovista lika ja tahrat poistetaan tavallisella saniteettitilojen puhdistusaineella tai astianpesuaineella runsaasti vettä käyttäen. Huuhtelun jälkeen ovi kuivataan huolellisesti lastalla, jotta vältytään kalkkitahroilta. Kalkkitahroja syntyy, kun kalkkipitoinen vesijohtovesi kuivuu jättäen lasiin valkoisia tahroja. Mahdolliset kalkkitarhat voidaan poistaa esimerkiksi laimealla etikkahappoliuoksella (pöytäetikka laimennettuna). Hankaukseen käytetään ikkunanpesuliinaa. Lasi huuhdellaan runsaalla vedellä ja kuivataan lopuksi huolellisesti lastalla.

Liune oven huolto pyörästöt

Muulla tavalla Liune väliovijärjestelmää ei tarvitse huoltaa. Liune-salpa eli oven lukituksen jousisalpa sijaitsee oven takareunassa, vetimen korkeudella. Vakiona kaikkiin seinän sisään liukuviin ovikokonaisuuksiin kuuluvan Liune-salvan voi tarvittaessa vaihtaa irroittamalla karmit ja/tai oven. Oven pyörästöt sijaistevat liukukiskossa, ne ovat laakeroidut ja niitä ei voidella tai huolleta mutta ne voidaan vaihtaa.

Oven voi vaihtaa sisustustrendien vaihtuessa. Oven vaihto onnistuu helposti irrottamalla karmit.

Oven huoltoa ja uudistusta varten voit tilata esimerkiksi uudet pyörästöt verkkokaupastamme.

Kaunis katalogi ja vinkkejä sisustamiseen

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Liunen tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.