Liune valloitti Lohjan asuntomessut

Kymmenet seinän sisään liukuvat Liune-ovet toivat tilaa moneen asuntomessukotiin Lohjalla. Yksi tämänvuotisten asuntomessujen suurimmista anneista mediankin mukaan oli se, että ovia ei tarvitse piilotella, vaan sisäovillakin pystyy luomaan persoonallisia sisustuksellisia elementtejä. Erityisen näyttävästi Liune-ovet olivat esillä Aulis Lundell Oy:n teräsrunkoisisaa taloissa Pyörre ja ProModi. Näissä kohteissa kaikki sisätilojen väliovet olivat seinän sisään liukuvia Liuneja.

Liunen ovet valloittivat Lohjan asuntomessut - tässä taideprinttiovi

Messukoteihin tutustuminen jatkuu kuitenkin myös tapahtuman jälkeen, kun virtuaaliset Asuntomessut on avattu nyt kaikille. Virtuaalisilla Asuntomessuilla pääsee vierailemaan messukodeissa Lohjalla mm. virtuaalikierrosten, kuvagallerioiden ja kotien pohjapiirrosten myötä. Pääset tutkimaan taloja veloituksetta, kun rekisteröidyt täällä.

Lisäksi Huvila & Huussi Asuntomessuilla -erikoisjaksot ovat katsottavissa Nelosella ja Ruudussa 6.9. alkaen. Pian pääsemme siis tutustumaan myös Metti Forssellin ja Mikko Vesasen johtolla upeisiin messukoteihin omalta kotisohvalta käsin!

ProModin Liune-ovet

Teräsrunkoinen, kuudesta moduulista tehty yksikerroksinen omakotitalo oli messujen piristävä poikkeus niin sisustukseltaan kuin toteutukseltaan. Kuvataiteilijat Johanna Oras ja Lotta Sirén sekä valokuvataiteilija Nina Kellokoski saivat kukin oman huoneen, jonka he ovat sisustaneet oman näköisekseen. Lue lisää ProModin huoneista ja niiden sisustajista täältä. 

Tuotteet: Valkoinen Taika-ovi, opaalilasiovi Aika, printtilasiovi My Liune, taiteelliset Taide-ovet, tumma savunharmaa saunan ovi Lämpö

Liunen ovia ProModissa - lasiovi Aika, Printtilasiovi My LIune, saunan ovi Lämpö

Pyörre-talon Liune-ovet

Teräsrunkoinen yksikerroksinen erillispientalo on suunniteltu pariskunnalle, joka haluaa elää inspiroivassa, toimivassa ja persoonallisessa kodissa, jossa kiertotalous toteutuu uudella tavalla. Rakennus on esteetön ja akustisesti miellyttävä. Liikkuminen sisällä ja ulkona on helppoa Liune-ovien ja tasaisten pintojen vuoksi. Ovet ovat tärkeänä osana taiteellista sisustusta, ja hurmaavat käytännöllisyydellään. 

Valkoinen Taika-ovi, Johanna Oraksen lasiset Taide-ovet, kirkas lasinen ikkunallinen saunanovi Lämpö, kirkkaat lasiset Aika-pariovet, valkoinen kuvastinpeiliovi Heijastus, mittatilaustyönä tehty Limited edition Aalto-ovi ja uusi BioÄly-ovi, jossa lämmitys on osana sisustusta (ovi on yksilöllinen mallikappale).   

Liunen ovia Pyörre-talossa - Kuvastinpeiliovi Heijastus ja puurimaovi Special Edition   

Oheisesta Kohde-extrasta pääset Pyörteen ja ProModin tunnelmiin

Lohjan asuntomessujen kohde-extra Liune Aulis Lundell Oy Pyörre-talo ProModi

Kaunis katalogi ja vinkkejä sisustamiseen

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Liunen tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.