Liune | Oma tila

Hanki oma tila

ja sulje se Liune-väliovella

Jokainen haluaa joskus oman tilan. Paikan, jossa voi rauhassa vaikkapa kuunnella musiikkia, katsoa elokuvia tai pelata pelejä. Jos tilaa ei ole paljon käytettävissä, oman tilan saaminen voi olla hankalaa. Liunen seinän sisään liukuvalla väliovella se kuitenkin onnistuu. Palanen teräksistä väliseinää ja liukuovi, joka eristää äänetkin jopa 30% paremmin kuin perinteinen kenno-ovi. Lue lisää Liunen ääneneristyksestä täältä.

Aistiesteettömässä kodissa voi purkaa energiaa ja levätä häiritsemättä muita tai häiriintymättä itse. Tilojen muunneltavuus tukee aistiesteettömyyttä. Liune-väliovijärjestelmä mahdollistaa tilojen erottamisen ja toisaalta yhdistämisen. Kääntyviltä ovilta vapautuvat lisäneliöt voi käyttää oman kotinsa viihtyisyyden parantamiseen. Lue lisää aistiesteettömyydestä täältä.

Printtikuva My Liune

Irrotettava magneettiprinttikuva

Myös Liunen väliovien visuaalisuus ja akustiikka lisäävät viihtyvyyttä. Ovet liukuvat pehmeästi, eivätkä paiskaudu tai pidä ääntä sulkeutuessaan. Oviin voi saada haluamansa kuvan, tai sen voi tilata lempivärillään. Hyvät muistot esimerkiksi lomamatkalta vievät ajatukset muualle, kun katsoo ovessa olevaa kaunista itse otettua kuvaa. Osta printtikuvalliset ovet täältä.

Kuva tulostetaan korkealuokkaisella Backlight-lasertekniikalla halutulle ovipinnalle, tai tulostetaan massiivioveen niin että se on irrotettavalla magneettilevyllä. Kuvalevy on helppo irrottaa ja kiinnittää, joten sen voi halutessaan vaihtaa tai ottaa mukaan muuttaessaan.  Katso upeita valmiiksi suunniteltuja printtikuvaesimerkkejämme täältä.

Taide

Taidetta arkeen tuovat Johanna Oraksen upeat taideteokset, jotka olemme koonneet yhdeksi ovimallistoksi: Taide D20.

Katso kauniit vaihtoehdot taideoviin täältä.

Liune by Johanna Oras