Nina Kellokosken terapeuttiset kuvat nyt Liunen ovissa

Yhdessä enemmän

Yllättävä kohtaaminen toi terapeuttisen kuvan Liunen sisustusratkaisuihin

Liune taide by Nina Kellokoski pariovi kukkaketo

Nina Kellokoskella on takanaan mahtava kuvauspäivä Liunen showroomissa. Sisustuskuviin erikoistunut valokuvaaja on ikuistanut Liunen ovimallistoa ja Aulis Lundell Oy:n henkilökuntaa hyvällä sykkeellä. Nyt olo on väsynyt mutta onnellinen. Erityisen iloinen Nina on siitä, että hänen ja Liunen taustahahmona toimivan Leena Lundellin polut ovat kohdanneet.

”Haastattelin taannoin Leenaa artikkelia varten, ja yhteinen sävel löytyi nopeasti”, Nina kertoo. ”Keskustelu oli ensimmäinen askel yllättävälle yhteistyölle.”

Puhelinhaastattelussa käsiteltiin muun muassa Johanna Oraksen taiteen merkitystä Liunen ovissa ja sisustusratkaisuissa. Ninalla itsellään taas on pitkä historia sisustuskäyttöön otetuista valokuvista. Sisustaminen, sisustuskuvat ja valokuvan terapeuttinen vaikutus tempasivat naiset mielenkiintoisen keskusteluun ja he päättivät tavata kasvotusten. Yksi asia johti toiseen, ja nyt Ninan ottamia valokuvaterapeuttisia kuvia on painettu Liunen ovipintoihin sekä virkistämään että rauhoittamaan kodin arkea.

"Valokuva tekee aivoille hyvää"

hLiune taide by Nina Kellokoski pariovi vesipisara

Ninan ottamia kuvia käytetään muun muassa hyvinvointivalmennuksissa ja ammattiterapiassa. Valokuvaterapeuttisissa kuvissa yhdistyvät hienot mielentilat ja tunnelmat, ja niiden vaikutusta voi hyödyntää mainiosti myös kodin sisustusratkaisuissa.

”Tutkimusten mukaan valokuva vaikuttaa ihmisen psyykeen voimakkaasti”, Nina kertoo. "Valokuva tekee aivoille hyvää".

Hyvää tunnelmaa kotiin

Liune-malliston ja -tuotteiden yksi tärkeimmistä tavoitteista on lisätä kotien viihtyisyyttä.

”Johanna Oraksen upeat taideovet ovat saavuttaneet asiakkaidemme keskuudessa suuren suosion”, kertoo Leena Lundell. ”Nyt haluamme tuoda koteihin myös valokuvataiteen.”

Jatkossa asiakkaat voivat tilata kotiinsa hyvää tunnelmaa ja mielenrauhaa uudesta ovimallistosta.

Nina Kellokoski on kuvannut työkseen yli kaksikymmentä vuotta. Harrastuksesta tuli ammatti, kun Nina kolmikymppisenä päätti hypätä pois oravanpyörästä. Nyt valokuvaaja pääsee tekemään juuri sitä, mikä inspiroi häntä eniten – kuvaamaan erilaisia ympäristöjä ja ihmisiä.

”Olen onnellinen työssäni”, Nina kertoo. ”Olen visuaalinen ihminen, joka innostuu ihmisistä ja heidän välisestään energiasta.” Lisäksi Nina on onnekkaassa asemassa, koska hän pääsee itse valitsemaan kumppaninsa ja työprojektinsa.

”Olen tarkka laadusta ja haluan työskennellä vain sellaisten ihmisten kanssa, jotka ovat oman alansa taitavia ja kunnianhimoisia ammattilaisia ja joilla on ajatus kohdallaan.” Kun työtä pääsee tekemään mukavassa porukassa ja hyvässä ilmapiirissä, ei kiirekään haittaa. Haasteet voitetaan yhteistyöllä!

Katso Nina Kellokosken upea valokuvaovimallisto täältä»

Kaunis katalogi ja vinkkejä sisustamiseen

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Liunen tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.