Liune verkkokauppa taidesisustus

Liune Taidesisustus

-  design-tuotteita nyt helposti verkkokaupasta

Taide maustaa arjen ja tuo iloa jokaiseen päivään. Suomalaisten taiteilijoiden design-sisustusuotteilla koti saa uutta ilmettä, ja Liunen verkkokaupan uudesta Taidesisustus-myymälästä niitä on helppo ostaa itselle tai lahjaksi. 

Lautaset, tarjottimet ja muut kattauksen kaunistajat löydät taideastioista

Taidemagneeteilla loihdit täysin uudenlaisen tunnelman keittiöösi. Irrotettavat magneettilevyt, joihin taideteos on printattuna, on helppo kiinnittää jääkaapin tai astianpesukoneen oveen.

Taidetekstiilit, kuten kylpypyyhkeet, sisustustyynyt ja esiliinat, ovat paitsi mainio lahjaidea, myös piristysruiske omaan kotiin.

Taidetapeteilla uudistat ja säväytät seinän. Johanna Oraksen rakastetut teokset nyt tapetteina.

Kotivalo on suunnittelija Eero Aarnion uusi designvalaisin. Täydellisen yksinkertainen muoto, monta värivaihtoehtoa, neljä kokoa. Kotivalon löydät taidevalaisimista.


Johanna Oras taidesisustus

Johanna Oras

Nuoren polven taiteilijaa, Johanna Orasta pidetään innovativisena uudistajana, joka on antanut vanhalle asetelmataiteelle uudet kasvot. Hän on ammentanut vaikutteita mm. flaamilaisesta maalaustyylistä,mutta käsittelee asetelmaa omalla, modernilla tavallaan. Tässä ajassa. Kirjat, elokuvat, maailmantapahtumat, muoti ja trendit, ikuistuvat kankaalle Johanna Oraksen uuttaluotaavissa asetelmamaalauksissa. 

"Taiteilijan tiellä jokainen ateljee, paikkakunta, maa ja jokainen valloittava persoona on uuden maalauksen arvoinen. Ne rikastuttavat elämää tuoden erilaisia inspiraatioiden sysäyksiä maailmoihini, joita luon kankaalle. Uuden ateljeen vire on aina sykähdyttävä ja energisoiva, niinkuin ihastuttavat ihmiset, jotka jäävät sydämeeni ikuisesti."
- Johanna Oras


Eero Aarnio

Suomalainen designer, professori h.c. Eero Aarnio (s.1932) on yksi suurista modernin kalustemuotoilun vaikuttajista.Hän opiskeli vuosina 1954-1957 Taideteollisessa oppilaitoksessa Helsingissä ja perusti oman sisustussuunnitteluun ja teolliseen muotoiluun erikoistuneen toimiston vuonna 1962. Aarnio on tullut tunnetuksi 1960-luvulla lasikuidusta muotoilemistaan futuristisista tuoleista, joista varsinkin Pallotuoli herätti myös kansainvälistä huomiota. Lue lisää>>


Inspiroidu Liunen Sisustusextra-lehdestä:

Liune Sisustusextra