Liune maksaa itsensä takaisin

Liunen hintaa ei voi verrata tavalliseen kääntyvään oveen, koska se on täysin erilainen väliovi. Liune on Suomessa käsityönä tehty, se on laadukas, ja se sisältää aina puusepän tekemän oven ja mallisuojatun valmiiksi hitsatun teräselementin, jonka asentaminen on helppoa.

Liunen seinän sisään liukuva väliovi on sijoitus paitsi asumisen helppouteen ja esteettömyyteen, myös asuntoon. 

Kun sinulla on Liune, saat kaikki kalliit neliöt käyttöösi. Voit sisustaa kuten haluat, eikä kääntyvälle tai seinän päälle liukuvalle ovelle tarvitse jättää tilaa.

Yksi Liune antaa käytössä olevia lisäneliöitä yhdestä kolmeen. Muistathan, että Liune sopii niin uudisrakentamiseen kuin remontointiinkin. Erityisesti saneerauskohteissa Liunen avulla saatu lisätila tuntuu erityisen arvokkaalta.

Uuden, omalla tontilla sijaitsevan kerrostalokaksion keskimääräinen neliöhinta oli esimerkiksi vuonna 2019 Pääkaupunkiseudulla 6517€*. Kun tiedetään, että Liune antaa kaikki kääntyvän välioven neliöt käyttöön, rahassa mitattuna yhdellä Liunella saa siis jopa 3x6517€= 19 551€:n arvosta lisäneliöitä.

Onko sinulla varaa jättää kalliit neliöt kääntyvän oven tielle, vai sijoitatko mieluummin siihen, että saat kaiken tilan käyttöösi? 

Liune tuo kaikki kalliit neliöt käyttöön

*Lähde: Tilastokeskus

Kaunis katalogi ja vinkkejä sisustamiseen

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Liunen tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.