Liukuvien väliovien suosio kasvaa uudisasuntojen kutistuessa – Liunen myynti uuteen ennätykseen

Liune uuteen myynnin ennätykseen

Seinän sisään liukuvien väliovien lisääntynyt kysyntä uudisrakentamisessa siivitti Aulis Lundell Oy:n valmistamien kotimaisten Liune-väliovien myynnin vuodessa 25 prosentin kasvuun. Liune valitaan yhä useampaan uudiskohteeseen, joissa kutistuvat neliöt vaativat suunnittelijoilta tilankäytöllistä näkemystä ja uusien innovaatioiden hyödyntämistä. Lisäksi rakennusliikkeet ja talotehtaat suosivat asennusvalmista ovielementtiä, joka helpottaa asennustyötä ja laskee kustannuksia.

– Rakennusteollisuudessa muutokset tapahtuvat todella hitaasti, mutta nyt suunta on oikea. Liune on aiemmin profiloitunut erityisratkaisuksi, ja olemme alusta asti tehneet töitä mielikuvan muuttamiseksi ja liukuvien väliovien käytön yleistämiseksi. Yksi Liune-ovi säästää 1-3 neliötä tilaa muulle asumiselle. Tämä lisää suunnittelijoiden mahdollisuuksia ja tuottaa viihtyisämpiä koteja ja tiloja asukkaille, kommentoi Aulis Lundell Oy:n toimitusjohtaja Leena Lundell.

– Kutistuvat uudisasunnot ovat luoneet otolliset markkinat Liunen kaltaisille uusille innovaatioille. Olemme aktiivisesti markkinoineet Liunen mahdollistamia hyötyjä kuluttajille, suunnittelijoille ja rakentajille, ja viesti on mennyt hyvin läpi. Olemme solmineet vuoden aikana merkittäviä sopimuksia rakennusliikkeiden ja talotehtaiden kanssa, täydentää Aulis Lundell Oy:n aluemyyjä Terhi Hakola.

Tilankäytön mullistava Liune erottuu kilpailijoistaan helpon asennuksen ansiosta. Ovielementti ja ovi toimitetaan työmaalle asennusvalmiina elementtinä, mikä nopeuttaa asentajan työtä ja pienentää asentamisesta koituvia kustannuksia.

– Tyypillinen pelko on, että ovi tulee työmaalle osissa kuin palapeli. Liune vastaa hyvin teollisesti pitkälle esivalmistettujen ratkaisujen kysyntään sekä kireiden rakennusaikataulujen asettamiin haasteisiin, Hakola kertoo.

Verkkokaupasta kätevästi

Ammattilaisten lisäksi myös kuluttajat ovat löytäneet Liunen. Hakolan mukaan verkkokaupassa asioivien asiakkaiden määrä kasvaa tasaisesti.

– Olemme panostaneet sekä verkkokaupan toimivuuteen että asennusohjeisiin ja -videoihin. Olemme mm. blogiyhteistyöllä halunneet madaltaa kodinrakentajien kynnystä valita kääntyvän oven tilalle Liune.

Aulis Lundell Oy on vastannut liukuvien väliovien kysynnän kasvuun palkkaamalla lisää väkeä Lohjan-tehtaille ja investoimalla tuotantoautomaatioon ja teknologiaan yli 0,6 MEUR. Tämän vuoden aikana käyttöön otetut tuotantorobotit ovat mullistaneet aiemmin käsityövoittoisen Liune-väliovielementin valmistuksen tuotantotehokkuuden ja -kapasiteetin.

– Tavoittelemme asemaa asuntotuotannon vakioratkaisuna, Lundell tiivistää.

Liunen seinän sisään liukuvat väliovet myyntiennätykseen

Aulis Lundell Oy on erikoistunut rullamuovausteknologialla valmistettavien teräsprofiilien valmistamiseen, kevytrakennejärjestelmien kehittämiseen ja markkinointiin sekä jatkojalostettujen tuotteiden kuten elementtien valmistukseen.

Yhtiömme on suomalainen perheyritys, olemme toimittaneet rakennusteollisuudelle Lundell-Profile -tuotteita jo vuodesta 1980.

Kaunis katalogi ja vinkkejä sisustamiseen

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Liunen tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.