Kaikki tila vapaana sisustamiselle!

Liune Tilaratkaisut Maariankatu 5 Turku

Liune Tilaratkaisut

  • Avara tila

  • Sisustussuunnittelu

  • Viihtyvyys

  • Tilojen muunneltavuus

  • Kustannustehokkuus

  • Helppo asennettavuus

 
 

Tervetuloa inspiroitumaan! 

TURKU, Maariankatu 5

Avoinna:
Maanantaisin ja tiistaisin klo 10–17 tai sopimuksen mukaan 

TAMPERE, Aleksanterinkatu 28

Avoinna:
Keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin klo 10–17
tai sopimuksen mukaan

HELSINKI, Fleminginkatu 12B

Avoinna sopimuksen mukaan


TAITEESTA SISUSTUKSEEN JA TILARATKAISUIHIN

Teräsyrittäjä Leena Lundell ja taiteilija Johanna Oras osuivat sattuman kaupan seurauksena sisustajiksi samaan messukohteeseen vuoden 2018 Asuntomessuilla. Tästä alkoi hedelmällinen yhteistyö, jonka näkyvimpiä tuloksia on Liune by Johanna Oras -taideovimallisto. 

– Taiteilijat ja yritykset tekevät aivan liian vähän yhteistyötä. Vain tekemällä yhteistyötä pääsee eteenpäin, kertoo Johanna Oras.

Nyt taiteen laajentaminen sisustusratkaisuihin on laajentunut ja vahvistunut entisestäänkin, sillä Johanna Oras on tehnyt uuden ”Kallary Design” -tuoteperheen. Se tuo sisustukseen selkeitä linjoja yhdistettynä renessanssimaiseen runsauteen. Kallaryn missio on tehdä taiteesta ja designista dynaaminen kokonaisuus, joka on helppo valita omaan kotiin.

MILLAINEN ON UNELMIEN TILA?

Sisustus- ja tilaratkaisut ovat vieneet tehokkaan naiskaksikon mennessään. Hyvänä esimerkkinä tästä oli kesän 2021 Asuntomessuilla Pyörre-talossa nähty taiteen täysimittainen upottaminen osaksi kotia. Unelmien tilojen suunnittelu ei hidastu Pyörre-talon jälkeenkään, sillä kaksikko tähyää yhä pidemmälle. Vielä vuoden 2021 puolella päästään tutustumaan taidesisustus- ja tilaratkaisuihin niin Turussa kuin Tampereellakin, LIUNE TILARATKAISUT -esittelytilojen muodossa.

LIUNE TILARATKAISUT on etenkin arkkitehdeille ja sisustussuunnittelijoille tarkoitettu konsepti, joka helpottaa tilojen suunnittelua ja ratkaisee tilaongelmia. Sisustussuunnittelu saa uutta tilaa ja mahdollisuuksia, kun väliseinärunko on valmistettu parhaista ratkaisuista, kuten Liunen seinän sisään liukuvista väliovista ja Gypsteel-rangoista. Liunen ja Kallaryn uusi tilasisustuskonsepti mahdollistaa Kallaryn designin maalauksina, tapetteina, astioina ja tekstiileinä. Kallaryn runsaat kuviot toistuvat myös Leena Lundellin yrityksen suunnittelemassa ja valmistamassa Liune-väliovessa.

 

Lisätiedot:          
Aulis Lundell Oy, Minna Kauppila minna.kauppila@aulislundell.fi, Puh. 0103 847909
Kallary Design Oy, Johanna Oras www.kallarydesign.com

Liune tilaratkaisut Tampere

 

 


 

Liune tilaratkaisut keittiöön

 

 


 

Liune tilaratkaisut ja Kallary

 

  

Kaunis katalogi ja vinkkejä sisustamiseen

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Liunen tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.