LIUNE TILARATKAISUT ON AVANNUT OVENSA JA KUTSUU TUTUSTUMAAN UUSIIN SISUSTUSRATKAISUIHIN

Liune Turku Maariankatu 5
Liune Tampere Aleksanterinkatu 28

Teräsyrittäjä Leena Lundell ja taiteilija Johanna Oras osuivat sattuman kaupan seurauksena sisustajiksi samaan messukohteeseen Porissa.  Tästä alkoi hedelmällinen yhteistyö, jonka näkyvimpiä tuloksia on Liune by Johanna Oras -taideovimallisto. 

– Taiteilijat ja yritykset tekevät aivan liian vähän yhteistyötä. Vain tekemällä yhteistyötä pääsee eteenpäin, kertoo Johanna Oras.

Nyt taiteen laajentaminen sisustusratkaisuihin on laajentunut ja vahvistunut entisestäänkin, sillä Johanna Oras on tehnyt uuden ”Kallary Design” -tuoteperheen. Se tuo sisustukseen selkeitä linjoja yhdistettynä renessanssimaiseen runsauteen. Kallaryn missio on tehdä taiteesta ja designista dynaaminen kokonaisuus. 

 Sisustus- ja tilaratkaisut ovat vieneet tehokkaan naiskaksikon mennessään. Hyvänä esimerkkinä tästä oli Aulis Lundell Oy:n rakentaman kesän 2021 Asuntomessuilla Pyörre-talossa, joka on kiertotalon emotalo ja vastaa vuoden 2025 tuleviin säädöksiin.

Pyörre-talo on palkittu jo mm. Vihreä Teko-kunniamaininnalla ja Elämyksellisimmät Saunat -palkinnolla. Jatkoa palkintosateeseen toivat Asuntomessujen Paras Talo- ja Paras Sisustus -yleisöäänestysten voitot. Paras Piha -äänestyksessä Pyörre nappasi kakkostilan.

Liune tilaratkaisut on arkkitehdeille ja sisustussuunnittelijoille tarkoitettu konsepti, joka helpottaa itse suunnittelua ja ratkaisee tilaongelmia. Suunnittelu saa parhaat mahdollisuudet, kun väliseinärunko on valmistettu kevytrakenteisesta Liune-elementistä, ja seinän sisään liukuvasta Liunesta. Uusi sisustuskonsepti nostaa ratkaisut uudelle tasolle. Liune antaa mahdollisuuden ja Kallary viimeistelee kokonaisuuden.

Kaiken tämän hedelmällisen yhteistyön tuloksena olemme avanneet rohkeat LIUNE TILARATKAISUT -esittelytilat. Ota yhteyttä tai tule tutustumaan:

  • Turku ma ja ti klo 10-17
  • Tampere ke, to ja pe klo 10-17
  • Ystävänpäivä tapahtuma Sunnuntaina 13.2. klo 12-16 Tampereella

www.liune.fi  | www.aulislundell.fi | www.pyörre-talo.fi | www.kallarydesign.com

Lisätietoja:
myyntipäällikkö, arkkitehdit, Minna Kauppila puh. +358 50 473 1977

minna.kauppila@aulislundell.fi

Kaunis katalogi ja vinkkejä sisustamiseen

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Liunen tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.