Liunen avulla unelmien kotitoimisto!

Liunen pop-up -galleriassa Kalliossa pääsee tutustumaan tulevaisuuden kotitoimistoratkaisuihin.

Viime viikkojen aikana kotitoimistoista on tullut monelle suomalaiselle arkea. Digiloikka on otettu pakon edessä nopeasti ja menestyksekkäästi, ja useat yritykset haluavat jatkaa etätyöskentelyä myös poikkeustilan jälkeen. Seuraavaksi onkin aika ryhtyä suunnittelemaan koteihin tarkoituksenmukaisia ja viihtyisiä työskentelytiloja, joiden rakentamisessa myös Liune on vahvasti mukana.

Tervetuloa tutustumaan tilaratkaisuihimme!

Olemme avoinna 18.5.-26.6. ma,ti,pe klo 9-17, ke,to klo 9-19. Järjestämme myös asiakasiltoja, ota yhteyttä sähköpostilla tai soita: 0207 341 400

Liunen pop-up -galleriassa Kalliossa pääsee tutustumaan tulevaisuuden kotitoimistoratkaisuihin.

Vihdoinkin Liunen kotimaiset seinän sisään liukuvat väliovet ovat nähtävillä Helsingissä.

Liunen teknisiltä ominaisuuksiltaan ainutlaatuisten kulmaliukuovien avulla pieneenkin huoneistoon on helppoa rajata rauhallinen toimistotila. Esimerkiksi yksiöstä tulee helposti ja nopeasti ensin kaksio ja sitten taas avara yksiö, kun seinän sisään liukuvat taskuovet avataan.

Liunen liukuoviratkaisu toimii myös kodin upeana sisustuselementtinä. Yhteistyötaitelijoiden kuvat ja maalaukset on ikuistettu Liune-oviin ja koottu tyylikkäiksi mallistoiksi, joista löytyy jokaiseen kotiin sopiva ratkaisu.

Pieneenkin tilaan soveltuviin Liunen kotitoimistoratkaisuihin pääsee nyt tutustumaan väliaikaisessa pop up-galleriassa, osoitteessa Fleminginkatu 12 b, Helsinki. Palvelemme maanantaisin, tiistaisin ja perjantaisin klo 9–17 ja keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9–19. Kallion pop-up -galleriassa on esillä muun muassa Liune by Johanna Oras -malliston taideovi ”Rakkauden Pyörteissä”.

Taiteilijat ovat tavattavissa Liunen pop up -galleriassa seuraavasti:

Tervetuloa Kallioon inspiroitumaan unelmien kotitoimistosta osoitteeseen Fleminginkatu 12B, Helsinki!


Pop Up Liune Kallio

Liunen pop-up -galleria, Fleminginkatu 12

 

Johanna Oraksen taideastioita Liune pop up Kallio

Johanna Oraksen taidesisustustuotteita myös myynnissä

 

 

Lotta Sirén Pop Up Kallio

Taiteilija Lotta Sirén