Sunpark - Pohjan kunnantalon aurinkoinen uusi elämä

Pohjan entinen kunnantalo Raaseporissa sai uuden elämän. Arvokkuutta huokuva, Lapin marmorilla päällystetty rakennus kätkee nykyään sisuksiinsa 27 luksustason asuntoa. Liune Door -ovien muodostaman kulmaratkaisun ansiosta kooltaan 53–63-neliöiset kodit ovat todellisia tilaihmeitä. Seinän sisäiset liukuovet sekä säästävät että laajentavat koettavaa tilaa.

Vanha ja rapistunut rakennus sai aurinkoisen ja raikkaan ilmeen, ja Liunen ovien avulla tiloista tuli avarat ja valoisat. Asunnot poikkeavat totutuista ratkaisuista, esimerkiksi sviittimäistä tunnelmaa huokuvat isot makuuhuoneet, jossa on tilaa työsopelle tai vaikka pienelle kirjastolle.

 

None

Säväyttävien elementtien lista jatkuu innovatiivisesti asennettuihin välioviin: makuuhuoneen ja oleskelutilojen erottajana on kaksi Liune Door -laakaliukuovea, jotka kiinni ollessaan muodostavat kulman ja erottavat makuuhuoneen omaksi tilakseen. Vastaavasti ovien avautuessa ja liukuessa seinien sisään tila avautuu suuremmaksi kuin mitä perinteinen kääntyvä ovi mahdollistaisi.

 

Liune Case Sunpark -esite

Liune Case Sunpark

 

Lue Iltasanomien juttu Sunparkista alla olevasta linkistä. 

IS / Ankea ja autioitunut Pohjan kunnantalo muuttui luksusrivariksi – uskoisitko edes samaksi rakennukseksi? >>

Kaunis katalogi ja vinkkejä sisustamiseen

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Liunen tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.