LIUNE AVAA OVEN SAUNAMAAILMAAN

Saunatilat saavat uuden elämän Suomen saunapääkaupungissa Tampereella 7.6.2022. Koko maailma kerääntyy yhteen ja saunaelämysalan verkosto tapaa missäpä muualla kuin saunan synnynsijoilla Suomessa.

Tapahtuman järjestäjä Sauna from Finland on koonnut jo vuosia alan toimijoita yhteisen asian äärelle, maailman rentouttavin B2B-tapahtuma,– World Sauna Forumiin, rakkaudesta saunaan ja tietysti jakamaan ajatuksia bisneksestä ja tulevaisuuden näkymistä. 

Mukana on myös Aulis Lundell Oy Liune-tilaratkaisuineen. Liune-saunaovi konseptilla saat lisätilaa saunaan sekä luot esteettisen ja harmonisen tunnelman.

Tutustu tapahtumaan täältä

 

LIUNE SOPII OVEKSI SEKÄ SAUNAAN ETTÄ KYLPYHUONEESEEN

Vastuullinen rakentaminen ja rakenteiden turvallisuus korostuvat erityisesti kosteissa tiloissa. Jotta rakenteet säilyvät kuivina ja hyväkuntoisina, on kosteuden kanssa tekemisiin joutuviin sisätiloihin hyvin oleellista valita laadukkaat ja sinne varta vasten suunnitellut tuotteet.

Siksi olemme suunnitelleet ja valmistaneet nimenomaan kosteisiin tiloihin soveltuvat Liune-tuotteet, joita voi turvallisin mielin käyttää niin kodinhoitotiloissa, kylpyhuoneissa kuin saunassakin.

Messupisteellämme pääsee tutustumaan saunan tilaratkaisuihimme ja Liune-saunaoveen. Paikan päällä osastollamme Ivan Kalishevich ja Leena Lundell