Liune toimii kosteissa tiloissa - turvallisesti ja varmasti

sauna ja kylpyhuone avartuvat Liunen ovilla - turvallisesti

Arvostamme toimivuutta ja puhtautta, siksi kotiemme käytetyimpiä tiloja ovat kylpyhuoneet, saunat, wc-tilat ja kodinhoitohuoneet. Tästä huolimatta ne ovat usein valitettavan ahtaita, eikä pari lisäneliötä olisi pahitteeksi.

Seinän sisään liukuva väliovi Liune ratkaisee tilaongelman, kun kääntyvälle ovelle ei tarvitse jättää tilaa missään huoneessa. Kaikki lattiapinta-ala on vapaana, ja seinäpinnat voi käyttää miten haluaa.

Koska näissä tiloissa syntyy vesihöyryä tai jopa roiskevettä, kosteus ja vedeneristys pitää ottaa huomioon myös käytettävien tuotteiden laadussa. On tärkeää, että kosteisiin tiloihin asennetaan vain sinne suunniteltuja tuotteita. Liunen kostean tilan ratkaisut soveltuvat erinomaisesti vedeneristyskäsittelyyn, kun vedeneristeinä käytetään VTT:n sertifioimia vedeneristysjärjestelmiä.

Liunen kosteisiin tiloihin suunnitelluissa ovielementeissä on elementin alaprofiilissa kiinteä kaatokouru, joka ohjaa mahdollisen tiivistyneen kosteuden virtauksen pois elementistä. Kaikki tarvittavat putkivedot voidaan huomioida elementissä, ja kalusteiden (esimerkiksi suihkun) asennus rakenteisiin on mahdollista kalustetukien avulla.

Lue lisää Liunen toimivuudesta kosteissa tiloissa täältä»

Näin asennat Liunen kosteaan tilaan:

Kaunis katalogi ja vinkkejä sisustamiseen

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Liunen tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.