Osallistu Asuntomessulippujen arvontaan

Miten monta Liune-ovea asuntomessukohteissa liukuu? Osallistu arvontaan ja voita pääsyliput Kouvolaan 12.7.-11.8.! www.asuntomessut.fi 

Kun kerrot Liunen Facebook- tai Instagram -sivun julkaisun kommenteissa arviosi, kuinka monta Liunea Kouvolan kohteissa yhteensä on, ja vielä kenen kanssa haluaisit lähteä tutustumaan asumisen trendeihin, voit voittaa pääsyliput!

Arvomme kaksi kahden hengen lippupakettia (arvo 2 x52€). Arvonnan järjestää Liune / Aulis Lundell Oy.

Osallistumisaika päättyy 7.7. ja arvonta suoritetaan 8.7.2019, ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja tällä sivulla.

Facebook ei ole mukana arvonnassa. Vain Liunen FB-sivuista tykänneet osallistuvat arvontaan. Halutessasi voit myös jakaa julkaisun, ja tägätä ystäväsi niin hänkin huomaa osallistua arvontaan! 

ARVOTTU 8.7.2019:
Messuliput on arvottu. Instagramin puolella voittaja on @heidikullas ja Facebookin puolella Jussi Keskinen. Onnittelut voittajille, nähdään messuilla!


Osallistu Liunen somekisaan Kouvolan asuntomessuilla

Minun Liuneni näyttää hyvältä. Myös Kouvolan asuntomessuilla.

Etsi Kouvolan asuntomessuilta (12.7.-11.8.2019) Liunen liukuva väliovi (tai vaikka useampi), ota siitä kuva ja julkaise se sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella

#liune.

Parhaimmille kuville on luvassa upeita Liunen Taidesisustustavaroita!

Säännnöt:

- Ota kuva Liunen ovesta Kouvolan asuntomessuilla, julkaise se joko Facebookissa tai Instagramissa, lisää aihetunniste #liune
- Kolme kekseliäintä, taiteellisinta, hassuinta tai muuten vain hienointa kuvaa palkitaan Liunen sisustustuotteilla
- Liunen raati valitsee voittajat 15.8.2019. Kilpailuun eivät voi osallistua Aulis Lundell Oy:n työntekijät.
- Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittajien nimet julkaistaan Liunen Facebook- ja Instagram-tileillä sekä tällä sivulla.

Tarkista täältä, missä voi bongata Liunen ovia! Muistathan että näemme kuvasi vain, jos sen jakamiseen käyttämäsi tili on julkinen.

Kilpailu on päättynyt ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Kaunis katalogi ja vinkkejä sisustamiseen

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Liunen tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.