Osallistu Asuntomessulippujen arvontaan

Miten monta Liune-ovea asuntomessukohteissa liukuu? Osallistu arvontaan ja voita pääsyliput Kouvolaan 12.7.-11.8.! www.asuntomessut.fi 

Kun kerrot Liunen Facebook- tai Instagram -sivun julkaisun kommenteissa arviosi, kuinka monta Liunea Kouvolan kohteissa yhteensä on, ja vielä kenen kanssa haluaisit lähteä tutustumaan asumisen trendeihin, voit voittaa pääsyliput!

Arvomme kaksi kahden hengen lippupakettia (arvo 2 x52€). Arvonnan järjestää Liune / Aulis Lundell Oy.

Osallistumisaika päättyy 7.7. ja arvonta suoritetaan 8.7.2019, ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja tällä sivulla.

Facebook ei ole mukana arvonnassa. Vain Liunen FB-sivuista tykänneet osallistuvat arvontaan. Halutessasi voit myös jakaa julkaisun, ja tägätä ystäväsi niin hänkin huomaa osallistua arvontaan! 

ARVOTTU 8.7.2019:
Messuliput on arvottu. Instagramin puolella voittaja on @heidikullas ja Facebookin puolella Jussi Keskinen. Onnittelut voittajille, nähdään messuilla!


Osallistu Liunen somekisaan Kouvolan asuntomessuilla

Minun Liuneni näyttää hyvältä. Myös Kouvolan asuntomessuilla.

Etsi Kouvolan asuntomessuilta (12.7.-11.8.2019) Liunen liukuva väliovi (tai vaikka useampi), ota siitä kuva ja julkaise se sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella

#liune.

Parhaimmille kuville on luvassa upeita Liunen Taidesisustustavaroita!

Säännnöt:

- Ota kuva Liunen ovesta Kouvolan asuntomessuilla, julkaise se joko Facebookissa tai Instagramissa, lisää aihetunniste #liune
- Kolme kekseliäintä, taiteellisinta, hassuinta tai muuten vain hienointa kuvaa palkitaan Liunen sisustustuotteilla
- Liunen raati valitsee voittajat 15.8.2019. Kilpailuun eivät voi osallistua Aulis Lundell Oy:n työntekijät.
- Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittajien nimet julkaistaan Liunen Facebook- ja Instagram-tileillä sekä tällä sivulla.

Tarkista täältä, missä voi bongata Liunen ovia! Muistathan että näemme kuvasi vain, jos sen jakamiseen käyttämäsi tili on julkinen.