Liune | Aineistot ja materiaalit

Aineistot ja materiaalit

Oikean ovikoon valinta on helppoa, kun tiedetään, millainen ovi ja elementti kohteeseen on mahdollinen asentaa. Me teemme sisärakentamisen suunnittelusta ja rakentamisesta helppoa ja nopeaa. Näiltä sivuilta saat kaiken tarpeellisen tiedon suunnittelusta asennusohjeisiin. 

Esitteet -sivuilta löytyvät kaikki oviesitteemme, tuoteohje, asennusohje, ja kaikki tapauskohtaiset Case-esitteet ladattavassa PDF-muodossa.

Teräksen rakentamisen edut ja väliseinälaskuri löytyvät täältä.

Ostajan oppaasta löytyy tieto oikeanlaisen liukuoven valintaan, ohjeistus verkkokaupasta ostamiseen, ja usein kysytyt kysymykset.

Suunnittelu -sivuilta löytyy konkreettisia apuvälineitä (mm. BIM-objektit) ammattilaisten suunnittelutyön helpottamiseksi. Myös valmiit My Door -printtikuvat löytyvät täältä.

Tekniset tiedot löytyvät omilta sivuiltaan; mm. tiedot elementtien ominaisuuksista, ovien pinnoitustiedot ja saunan oven erikoisominaisuudet.

Työmaalle ja kuljetukseen liittyvät asiat löytyvät koottuina omilta sivuiltaan; mm. asennusohjeet, varastointiohjeet, takuutiedot ja reklamaatiolomake.

Kaunis katalogi ja vinkkejä sisustamiseen

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Liunen tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.