Aulis Lundell ja Moomin Characters esittelevät MOOMIN by Liune -liukuovimalliston Naantalin asuntomessuilla

 

Lisensointisopimuksella Moomin Characters Ltd ja Aulis Lundell Oy ovat sopineet muumihahmojen käyttämisestä Lundellin valmistamissa Liune-liukuovissa. Muumikuvat, kuten muutkin Liune-ovien taidekuvat, painetaan joko sileälle maalatulle massiiviovelle tai lasiovelle, tai ne toteutetaan siirrettävällä magneettilevykuvalla, jonka voi kiinnittää kaikkiin Liune-ovimateriaaleihin.

 

Asuntomessuilla ensimmäisissä MOOMIN by Liune -ovissa näkyvät kesäiset aiheet. Mallisto laajenee syksyllä uusilla teemoilla, jotka tukevat suomalaisten kotien ja leikkitilojen sisustuksia.

 

– Olemme erittäin iloisia, että liukuovi aukeaa nyt vertauskuvallisesti Muumilaaksoon. Aloitamme uuden seikkailun Aulis Lundell Oy:n tarinassa. Yhteistyö Moomin Charactersin kanssa on identiteettimme mukainen rohkea askel, jolla haluamme osoittaa, miten luovuus ja laatu lisäävät hyvinvointia. Haluan myös kiittää Moomin Charactersia inspiroivista keskusteluistamme liittyen muotoiluun, designiin ja kansainväliseen brändinhallintaan, kertoo hallituksen puheenjohtaja Leena Lundell.

 

– Olemme hyvin iloisia siitä, että yhteistyö Aulis Lundellin kanssa alkaa. Yhtiö edustaa suomalaista yrittäjyyttä parhaimmillaan ja uskomme, että suomalainen osaaminen ja Muumien edustamat arvot ovat yhdistelmä, joka kantaa kansainvälisesti. Olen myös henkilökohtaisesti iloinen siitä, että yhtiö on kotoisin Lohjalta. Sukuni on viettänyt pian 140 kesää Lohjanjärven rannalla, sanoo Moomin Characters Ltd:n toimitusjohtaja Roleff Kråkström.

 

Suomalainen asuminen kaipaa luovia sisustusratkaisuja ja tilaviisautta

 

La Perla

Aulis Lundell Oy voitti vuonna 2021 Lohjan asuntomessuilla Pyörre-talollaan parhaan talon, parhaan pihan ja parhaan sisustuksen palkinnot sekä ensimmäisen Vihreä teko -kunniamaininnan. Liune-liukuovet olivat tärkeä osa Pyörre-talon näyttävää ja värikästä sisustusta.

 

– Liune-liukuovet sopivat kaikkiin koteihin. Ne mahdollistavat persoonallisen tilan ja tunnelman luomisen taiteen, värien ja pintojen vahvistamana. Liune-ovet liukuvat ainutlaatuisesti seinän sisään, joten ne säästävät tilaa ja jättävät seinäpinnat vapaiksi huonekaluille ja esimerkiksi tauluille. Tämä tilaviisaus korostuu tehokkaissa moduulitaloissa, Leena Lundell tiivistää.

 

Naantalin asuntomessuilla kuvataiteilija Johanna Oraksen taideinstallaatio ”La Perla” on esillä Lundell X MOD -talossa. Messujen jälkeen kaikilla mukavuuksilla varustettu moduulitalo on myytävänä esimerkiksi vapaa-ajan asunnon vierashuoneeksi.

 

Kuvataiteilija Johanna Oras on kohteessamme Ua5 29.-30.7. pe ja la klo 11-14. Tervetuloa taidesisustuksen lumoihin!