Talo Unto Kouvola

Kouvolan Pioneeripuistossa seisoo tumma, yksitasoinen, murrettu harjakattoinen omakotitalo. Se on Juhon ja Tanjan ensimmäinen oma koti, Unto. Kompakti omakotitalo, jonka rakentamisessa on kiinnitetty erityistä huomiota ekologisuuteen, on pariskunnan unelmien täyttymys. Kodissa toteutuvat myös heidän sisustushaaveensa.

Kauniin talon vaatehuoneen ja wc:n ovina toimivat seinän sisään liukuvat Liune-ovet.

  • Tiesimme heti rakentamisen alkuvaiheessa, että haluamme juuri vessaan ja vaatehuoneeseen liukuovet. Tiloihin on käynti makuuhuoneestamme, joten meille oli tärkeää saada välioviratkaisu, joka säästää tilaa. Käytännöllisyytensä ja visuaalisuutensa puolesta seinän sisään liukuvat Liune-ovet olivat juuri oikea valinta meille, Juho kertoo.

Juho ja Tanja valitsivat mallistosta kotiinsa Liunen D4 Klassikko-ovimallin, eli jyrsityt peiliovet valkoisina. Sekä ovimallin että värin valinta oli helppo.

  • Ihastuimme heti peilioveen, joka sopi sisutukseemme. Raikas valkoinen korostuu harmahtavia laastin sävyisiä seiniemme vasten ja luo harmonisen kokonaisuuden yhdessä valkoisten listojen kanssa, kertoo Juho.

Seuraa Talo Unton blogia täältä>>

 

Kaunis katalogi ja vinkkejä sisustamiseen

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Liunen tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.