Talo Aito Kouvola

Suomalainen luonto huokuu modernilla tavalla Talo Aidosta. Tumma, vihertävän harmaa kolmen puurakennuksen kokonaisuus istuu teeskentelemättömästi ympäristöönsä. Sama luonnonläheisyys jatkuu sisätilojen sävyissä ja materiaaleissa. Arkkitehti Tove Hagmanin suunnittelema kokonaisuus on räätälöity juuri tätä paikkaa ja sen tulevia asukkaita, Niinaa ja Tuomasta, varten. 

Pariskunnan unelmien koti muodostuu asuintalosta, saunarakennuksesta ja autotallista, jotka yhdistyvät toisiinsa suurella puuterassilla. Aiemmat ajatukset vapaa-ajan asunnon hankkimisesta jäivät, kun uuteen kotiin saatiin mökkifiilistä saunarakennuksella, jossa on saunan ja kylpyhuoneen lisäksi oleskelutila ja keittiö. Jotta tila saatiin käytettyä järkevästi, valittiin kylpyhuoneen ja wc:n väliin seinän sisään liukuva lasinen Liune-ovi.

Moderni ekopuutalo sai lisätilaa Liunella

  • Liune-ovi ratkaisi tilankäytön haasteemme, sillä tässä ei yksinkertaisesti olisi mahtunut avaamaan tavallista kääntyvää väliovea. Pidän myös siitä, että voimme pitää ovea kokonaan auki silloin, kun emme sauno, kertoo Niina.

Talo Aidossa kaikki yksityiskohtia myöten on harkittu tarkkaan. Myös Liune-oven väri valittiin niin, että se istuu ajattomaan sisustukseen.

  • Lasinen Liune-ovi opaalin värisenä oli täydellinen valinta, sillä saunarakennuksessa yksi seinä on lähes kokonaan satiinilasia olevaa ikkunaa. Näin Liune solahti kauniisti osaksi sisustusta, kuvailee Niina.  

Liunen toiminnallisuuden ja ulkonäön lisäksi pariskunta oli tyytyväinen, että kyseessä on kotimaisena työnä Lohjalla valmistettu tuote. Suomalaisuus on ollut koko rakennusprojektin yksi kantava teema ja niin tavarantoimittajiksi kuin materiaaleiksi on valittu kotimainen vaihtoehto aina kun se on ollut mahdollista.

Kaunis katalogi ja vinkkejä sisustamiseen

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Liunen tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.