Minun Valo Mikkeli

Saimaan rantaan rakentuva MinunVALO, Mikkelin asuntomessujen kohde numero 24, on avara ja valoisa loft-koti, jonka teräsrunko takaa tilojen muunneltavuuden ja puhtaan sisäilman. Lohjalainen Aulis Lundell Oy toimitti kohteeseen Liune-liukuovet sekä teräsrakenteiset väliseinä- ja sisäkattojärjestelmät.

Modernia teräsrakentamista edustava messutalo on MinunLOFTin käsialaa. Yrityksen kehittämä innovatiivinen rakennustekniikka hyödyntää teräksen ylivertaisia ominaisuuksia rakennusmateriaalina. MinunLOFTin rakennustekniikan salaisuus on polyuretaani-sandwich-kevytelementtien yhdistäminen teräsrunkoon. Näin messutalo välttää suomalaisen rakentamisen suurimman sudenkuopan, surullisenkuuluisat sisäilmaongelmat. Myös Liune-konseptin teräsrakenteiset väliseinät ja sisäkatot ovat M1-luokiteltuja, eli parhaita mahdollisia terveellisen sisäilman näkökulmasta.

– Teräs on kestävä, kevyt ja paloturvallinen rakennusmateriaali. On hienoa olla mukana projektissa, joka viitoittaa tietä modernille suomalaiselle teräsrakentamiselle, kertoo Aulis Lundell Oy:n toimitusjohtaja Leena Lundell.

Modernin kodin loft-henkeä täydentävät Aulis Lundell Oy:n kehittämät Liune-liukuovet.

– Halusimme taloon liukuovet tilansäästämisen ja käytännöllisyyden takia. MinunVALOssa on paljon avaraa ja korkeaa tilaa, mikä korostaa ovien, väliseinien ja sisäkattojen ääneneristyksen merkitystä. Valitsemamme mattamustat Liune-liukuovet sopivat täydellisesti sisustukseen, kertoo MinunLOFTin asuntomessukohteen projektipäällikkö Noora Helle.

Kaunis katalogi ja vinkkejä sisustamiseen

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Liunen tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.