Liukuovet ravintolaan

Liukuovet ravintolaan

Tilojen muunneltavuus, ovien ääneneristyskyky ja kulun esteettömyys. Nämä tärkeät ominaisuudet ovat etenkin julkisten toimitilojen väliovissa ehdottomia valtteja.

Turvallinen, kynnyksetön kulku onnistuu Liune sisäovella. Rakennukset suunnitellaan ihmistä varten, ei ihmistä rakennuksia varten. Liune antaa vapauden liikkua ja toimia arjessa, sillä Liune väliovi jakaa tilan kun se näin halutaan ja antaa täyden vapauden liikkua ja ottaa koko tila käyttöön kun ovi ei ole koskaan tiellä. 

Ravintolatiloissa monet ongelmat voi ratkaista Liunen järjestelmillä

Tilankäytön voi ratkaista leveillä pariovilla asiakastilaisuuksien mukaan ja näin tehdä yhdestä tilasta monitoimitiloja ja antaa omalle liikestartegialle uusia mahdollisuuksia. Ovet voi olla joko manuaalisia tai automaatiotoiminteisia.

Ravintolatilassa voidaan käyttää automaatiotoiminteisissa ovissa liiketunnistimen, painikkeen, kaukosäätimen sijasta myös jalkapoljinta. Antimikrobinen ovikokonaisuus Liune Safe sopii ravintolatiloihin, koska niin oven pinta kuin vedin ja karmitkin on käsitelty antibakteerisiksi.

Kaunis katalogi ja vinkkejä sisustamiseen

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Liunen tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.