Liukuovet lastenhuoneeseen

Liukuovet lastenhuoneeseen

Lastenhuoneen oven on hyvä olla turvallinen ja kynnyksetön. Liunen seinän sisään liukuvat ovet eivät jätä sormia saranoiden väliin ja oviaukko on sileä ja kynnyksetön. Myös hyvä ääneneristys nousee arvoonsa, kun pieni on päiväunilla tai teini soittaa musiikkia.

Turvallisessakaan kodissa ei tarvitse tinkiä tyylistä, sillä Liunen laajassa valikoimassa on tarjolla sileiden ovien lisäksi muun muassa perinteisiä puisia peiliovia ja lasiovia. Ne sopivat monenlaisiin sisustuksiin modernista maalaisromanttiseen. Huolella valittu ovi sulautuu huomaamattomasti muuhun sisustukseen. Siitä voi myös tehdä tyylikkään yksityiskohdan valitsemalla huomiota herättävän värin, helposti vaihdettavan printtikuvan tai liitutaulupinnan. Pelkillä ovilla saa helposti uutta ilmettä kotiin! 

Miten Liune eristää ääntä?

Kun kodissa on ääntä, vauhtia ja vaarallisia tilanteita, on oven ääneneristyksellä merkistystä. Liune on monipuolisin ja tilaa säästävin väliovi. Perinteinen kääntyvä ovi on yleensä valmistettu kennomateriaalista, ja se ei eristä juurikaan ääntä. Liunen ovet on tehty massiivisesta mdf-materiaalista, joka tutkitusti eristää ääntä jopa 30% paremmin kuin perinteiset kääntyvät kenno-ovet. Esimerkiksi eniten myyty mallimme, Taika-ovi, eristää siis hyvin ääntä. Jos halutaan ääniluokiteltu liukuovi, mallistostamme löytyy sellainenkin. Lisää ovien ääneneristyksestä täällä.

Kaunis katalogi ja vinkkejä sisustamiseen

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Liunen tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.