TOIVO OVI

TOIVOOVI_D1.jpg

Valitse koko
toivoovi_1.jpg

TOIVO OVI

Rakenne

Ovi on kevennettyä massiivista puumateriaalia, jolla on ainutlaatuiset fysikaaliset ominaisuudet. Korkealaatuinen tasamassiivipuulevy soveltuu hyvin kuiviin olosuhteisiin.  Valmistukseen käytetään ainoastaan puuta, joka on peräisin raaka-aineita säästävistä harvennushakkuista. Liunen D1 TOIVO ovi on pääasiassa mänty- ja kuusipuuta. Ovilevyn paksuus on 40 mm.

Ovessa on valmiiksi kiinnitettynä ripustuskannakkeet, Liune -salpa ja vedin. Erikseen myytävien ovilehtien kanssa sopivat runkoelementit voi ostaa erikseen täältä.

Oven leveys

610-1010 mm, maksimiovileveys on tässä mallissa 1010 mm.

Oven korkeus

TOIVO ovet ovat 2100 mm korkeita. 

Ääneneristävyys

LIUNE TOIVO -ovi Rw 28 dB. Testit Helimäki Akustikot Oy.

Oven pinta

Vakiovärinä on maalattu valkoinen (NCS S 0502-Y). Kaikki sävyt tilauksen mukaan RAL- ja NCS-sävykarttojen mukaan. Mikäli haluat oven pintaan pysyvästi painetun printtikuvan, tilaa se ovitilauksen lisätarvikkeena täältä.

Heloitus

Liunen vakiovedin kuuluu ovitoimitukseen ja muut vetimet valittavissa kohteen mukaan. Ovi toimitetaan asennusvalmiina, eli upotettu vedin on valmiiksi kiinnitettynä ja ulkoneva vedin kiinnitetään kohteessa.

Lukot ja lukkorunko

Erikseen myytäviin oviin ei voi valita lukkoja. Lukot ovat valittavissa, kun tilaa Liunen ovikokonaisuuden.

Kynnys

Liunessa ei ole kynnystä, vaan kulku on esteetön.

Pyörästöt ja tiivistys

Oven mukana voi tilata myös pyörästöt, joilla ovi liukuu kiskossa, ja valkoisen soft -tiivistenauhan pehmentämään oven sulkeutumisääntä karmiin täältä.

Kätisyys

Ovien ulkonäkö on yhtenevä, joten kätisyys on vapaasti valittavissa kohteen mukaan.

Varustelu

Ripustuskannakkeet on kiinnitettynä jo oveen. Ovi lukkiutuu kokonaan seinän sisään upotetulla vetimellä ja vedin on valmiiksi kiinnitetty. Ulkoinen vedin vie vapaasta kulkuaukosta noin 100 mm. Ovessa on myös valmiiksi asennettu Liunen lukitus- ja ponnahdussalpa, joka toimii Liunen elementin kanssa oven avauksessa hidastimena ja turvallisuusmekanismina.

Takuu

Myönnämme kahden vuoden tuotetakuun.


Miten verkkokauppa toimii? Tilausohjeet täältä.

TOIVO OVI

ESITTEET

Liune Door -esite PDF


EPD-ympäristöseloste

Liune EPD


Ohje verkkokauppatilaukseen

Verkkokaupastamme ostat helposti ja turvallisesti. Ohje tilaamiseen täällä.

OHJEET

Liune Door asukasohje PDF

Liune Door tuoteohje PDF

Liune Door asennusohje yksilehtinen ovi, elementti ja karmit PDF

PARIOVET
- Asennusohje PDF

WC-LUKKO
- Asennusohje PDF


Kaikki Aulis Lundell Oy:n esitteet löydät täältä.

TOIVO OVI

Kaunis maalattu ovi on sileäpintainen tasamassiiviovi. Yleensä perinteiset ovet ovat massiivikehysovia ja silti puhutaan massiiviovista, mutta Liunen ovi on kauttaaltaan tasaista massiivipuulevyä joista puuseppämme ovet valmistaa.  Painostaan huolimatta Liunen tasamassiiviovi liukuu kevyesti Liunen rungossa. Valkoinen ovi on valmistettu kevyemmästä 40 mm tasamassiivimateriaalista, silti oven asentaminen vaatii kaksi asentajaa. Korkealaatuinen kevytpuulevy soveltuu kuiviin olosuhteisiin kuten sisustamiseen. Kova, hieno ja sileäksi hiottu pinta antaa Liuneen yksilöllisen lopputuloksen.

Kaunis katalogi ja vinkkejä sisustamiseen

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Liunen tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.