TEEMA OVI

TEEMAOVI_D5.jpg

Valitse koko
teemaovi.jpg

TEEMA OVI

Rakenne
Ovi on massiivista mdf -materiaalia, puolikova kuitulevy, jolla on ainutlaatuiset fysikaaliset ominaisuudet. Valmistukseen käytetään ainoastaan puuta, joka on peräisin raaka-aineita säästävistä harvennushakkuista. Liunen D5 TEEMA ovi on pääasiassa mänty- ja kuusipuuta. Ovilevyn paksuus on 25 mm.

Ovessa on jo tehtaalla kiinnitettynä ripustuskannakkeet ja Liune -salpa sekä vedin. Erikseen myytävien Teema-ovilehtien kanssa sopivan kostean tilan runkoelementin voi ostaa erikseen täältä.

Oven leveys

610-1210 mm.

Oven korkeus

TEEMA ovet ovat 2100 mm standardin ovia.

Seinän syvyys

Seinämän syvyys 66, 70, 95 ja 120 mm.

Ääneneristävyys

LIUNE TEEMA -ovi Rw 23 dB. Testit Helimäki Akustikot Oy.

Oven pinta

Ovi on käsitelty kosteudenkestävällä maalilla. Vakiovärinä on maalattu valkoinen (NCS S 0502-Y). Kaikki sävyt tilauksen mukaan RAL- ja NCS-sävykarttojen mukaan. Mikäli haluat oven pintaan pysyvästi painetun printtikuvan, tilaa se ovitilauksen lisätarvikkeena täältä.

Heloitus

Liunen vakiovedin kuuluu ovitoimitukseen ja muut vetimet valittavissa kohteen mukaan. Ovi toimitetaan asennusvalmiina, eli upotettu vedin valmiiksi kiinnitettynä ja ulkoneva vedin kiinnitetään kohteessa.

Lukot ja lukkorunko

Erikseen myytäviin oviin ei voi valita lukkoja. Lukot ovat valittavissa, kun tilaa Liunen ovikokonaisuuden.

Kynnys

Liunessa ei ole kynnystä, vaan kulku on esteetön.

Pyörästöt ja tiivistys

Oven mukana voi tilata myös pyörästöt, joilla ovi liukuu kiskossa, ja valkoisen soft -tiivistenauhan pehmentämään oven sulkeutumisääntä karmiin täältä.

Kätisyys

Ovien ulkonäkö on yhtenevä, joten kätisyys on vapaasti valittavissa kohteen mukaan.

Varustelu

Ripustuskannakkeet on kiinnitettynä jo oveen. Ovi lukkiutuu kokonaan seinän sisään upotetulla vetimellä ja vedin on valmiiksi kiinnitetty. Ulkoinen vedin vie vapaasta kulkuaukosta noin 100 mm. Ovessa on myös valmiiksi asennettu Liunen lukitus- ja ponnahdussalpa, joka toimii Liunen elementin kanssa oven avauksessa hidastimena ja turvallisuusmekanismina.

Takuu

Myönnämme kahden vuoden tuotetakuun.


Miten verkkokauppa toimii? Tilausohjeet täältä.

 

TEEMA OVI

ESITTEET

Liune Door -esite PDF


EPD-ympäristöseloste

Liune EPD


Ohje verkkokauppatilaukseen

Verkkokaupastamme ostat helposti ja turvallisesti. Ohje tilaamiseen täällä.

OHJEET

Liune Door asukasohje PDF

Liune Door tuoteohje PDF

Liune Door asennusohje yksilehtinen ovi, elementti ja karmit PDF

PARIOVET
- Asennusohje PDF

WC-LUKKO
- Asennusohje PDF


Kaikki Aulis Lundell Oy:n esitteet löydät täältä.

TEEMA OVI

Kosteisiin tiloihin suunniteltu tasamaasiiviovi TEEMA on käsitelty kosteudenkestävällä maalilla. Se kestää kulutusta ja kosteutta, jota esimerkiksi wc-tiloissa tai kodinhoitohuoneessa voi olla. Vakiovärisävy on valkoinen. Vesiroiskeille altistuessa, valitse silloin kosteaan tilaan lasiovi (D9 AIKA), sillä TEEMA -ovi ei ole suihkuseinä.

Oven rakenne antaa kirjaimellisesti massaa äänen hallintaan ja tekee 25 mm paksusta ovesta upean kokonaisuuden. Vakiona TEEMA-ovessa on upotettu Liunen kromivedin, mutta halutessasi voit valita erilaisen vetimen vedinvalikosta.

Kaunis katalogi ja vinkkejä sisustamiseen

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Liunen tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.