Asuminen

Liune Door on monipuolisin ja tilaa säästävin sisäovi
Ovet valmistetaan laadukkaasta MDF -levystä tai erisävyisistä lasimateriaaleista. Mallistossamme on noin 20 ovimallia kattaen myös erikoisratkaisut kuten kosteiden tilojen ja saunojen ovet sekä erikoiskorkeat ovet. Voit tilata ovet kaikissa värikartan väreissä kohteen mukaan. Liune Door -mallistossa on myös lukuisia esteettömyysmääräysten mukaisia vaihtoehtoja asuintaloihin.
Liukuovi säästää lattiapinta-alaa 1–1,5 neliömetriä, kun avautumistilaa ei tarvitse varata ovelle ja saman verran voi laskea tilasäästöä seinätilasta koska ovi liukuu seinän sisään kokonaan. Tällöin kaikki tila on käytössä.

Liune väliseinät
Asumisessa väliseinien kokonaisuudet on helppo hallita huoneiden käyttötarkoituksen mukaan. Liunen väliseiniä valittaessa on huomioitava, tuleeko seinä kosteisiin tiloihin, tai kiinnitetäänkö siihen jotain ja tällöin tulee huomioida kalustetukien tarve ennen levytystä.
Väliseinätoimitus on kokonaisuus, jossa on huomioitu tilantarpeen mukaan tarvikkeiden määrä kuten räätälöidyt lujat teräsprofiilirungot.

Liune sisäkatto
Sisäkatto on helppo tehdä silloin kun väliseinät on jo rakennettu. Design-kattojen loihtiminen on mahdollista Liunen sisäkattojärjestelmällä.

Tutustu tuotteisiin

Tutustu tuotteisiin