Liune goes Nirvana! Ota tila haltuun ja tee siitä omannäköisesi.

Magneettiovi Banneri

Come as you are!

Miten käyttäisit oman tilan? 

Tykkää Liunen Facebook-sivusta, jaa ja kommentoi Liunen FB:n Nirvana-arvontajulkaisua, niin osallistut kahden (2kpl) Nirvana Experience -lipun (18.3.2018) arvontaan. Arvonnan järjestää Liune Door. Arvonta suoritetaan 12.3., ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Vain Liunen FB-sivuista tykänneet osallistuvat arvontaan.

Born to Rock magneettiovi
Kuvan vaihto on helppoa Magneettiovi
Liune Vapaus D14
Magneettiovi Marilyn
Magneettiovi oluet
Magneettiovi vaihtoehtokuva
Magneettiovi vaihtoehtokuva kengät
Magneettiovi vaihtoehtokuva punaiset korkkarit

Liunen magneettiovella omannäköinen tila

Jokainen haluaa joskus oman tilan. Paikan, jossa voi rauhassa vaikkapa kuunnella musiikkia, katsoa elokuvia tai pelata pelejä. Häiriintymättä ja häiritsemättä muita. Jos tilaa ei ole paljon käytettävissä, oman tilan saaminen voi olla hankalaa. Liunen seinän sisään liukuvalla väliovella se kuitenkin onnistuu. Palanen teräksistä väliseinää ja liukuovi, joka eristää äänetkin jopa 30% paremmin kuin perinteinen kenno-ovi. 

Vapaus-ovimallissamme magneetilla kiinni oleva kuva  pysyy tiukasti kiinni ovessa. Se on kuitenkin myös helppo ja vaivaton vaihtaa, mikäli fiilis tai sisustus sitä vaatii.

Tutustu tuotteisiin

Tutustu tuotteisiin