Sunpark - Pohjan kunnantalon aurinkoinen uusi elämä

Pohjan entinen kunnantalo Raaseporissa sai uuden elämän. Arvokkuutta huokuva, Lapin marmorilla päällystetty rakennus kätkee nykyään sisuksiinsa 27 luksustason asuntoa. Liune Door -ovien muodostaman kulmaratkaisun ansiosta kooltaan 53–63-neliöiset kodit ovat todellisia tilaihmeitä. Seinän sisäiset liukuovet sekä säästävät että laajentavat koettavaa tilaa.

Vanha ja rapistunut rakennus sai aurinkoisen ja raikkaan ilmeen, ja Liunen ovien avulla tiloista tuli avarat ja valoisat. Asunnot poikkeavat totutuista ratkaisuista, esimerkiksi sviittimäistä tunnelmaa huokuvat isot makuuhuoneet, jossa on tilaa työsopelle tai vaikka pienelle kirjastolle.

Säväyttävien elementtien lista jatkuu innovatiivisesti asennettuihin välioviin: makuuhuoneen ja oleskelutilojen erottajana on kaksi Liune Door -laakaliukuovea, jotka kiinni ollessaan muodostavat kulman ja erottavat makuuhuoneen omaksi tilakseen. Vastaavasti ovien avautuessa ja liukuessa seinien sisään tila avautuu suuremmaksi kuin mitä perinteinen kääntyvä ovi mahdollistaisi.

Sunpark ulkoa
Sunpark Liukuovi seinän sisään Liune

Liune case Sunpark


Lue Iltasanomien juttu Sunparkista alla olevasta linkistä. 

Erikoisovet Liunelta

Tutustu tuotteisiin

Tutustu tuotteisiin